Steve Martin jih bo izdal v trdem

Objavil bo knjigo svojih tvitov, ker se zanje nihče ne zanima.

Objavljeno
31. oktober 2011 09.18
Posodobljeno
31. oktober 2011 11.15
T. L./STA
T. L./STA
Ameriški igralec Steve Martin (66) bo po poročanju britanskega BBC svoje objave na twitterju izdal v knjigi. »Kmalu bom objavil knjigo svojih tvitov, ker zanje ne vlada nikakršno zanimanje,« je zapisal Martin na družabnem omrežju. Vanjo naj bi vključil odzive svojih sledilcev, dobiček pa odstopil v humanitarne namene.

Na vprašanje na twitterju, zakaj bi kdo sploh prebral knjigo, če pa lahko vse tvite prebere na spletu, igralec odgovarja, da bo za knjižno izdajo izločil vse »smeti«.

Rad se rokuje s paparaci, ko je močno prehlajen

Po poročanju BBC je med Martinovimi zadnjimi objavami najti tudi takšne: »Rad se rokujem s paparaci, zlasti ko sem močno prehlajen«, »Ravnokar sem dobil diagnozo, da sem mejna osebnost« ali »Mislim, da vam moram sporočiti, da sem se zdaj zbudil – ta objava je le za moje prave oboževalce«.

Knjiga naj bi izšla prihodnje leto pri založbi Grand Central Publishing pod naslovom The Ten, Make that Nine, Habits of Very Organized People. Make that Ten (Deset, pravzaprav devet navad dobro organiziranih ljudi. Pravzaprav deset).