Ana Ivanović: Novak Djoković (23) je zaspanec!

Med teniškimi dvoboji srbski tenisačici v glavi odzvanja Rihannin ali pa hit Beyoncé.

Objavljeno
15. februar 2011 16.48
P. P.
P. P.
Srbska tenisačica Ana Ivanović, ki ta čas igra na turnirju v Dubaju, pritegne pozornost medijev, kjer koli se pojavi, novinarji pa jo imajo radi, ker je zelo pozitivna in odprta. Tako jim je nedavno razkrila skrivnost svojega dobrega prijatelja Novaka Đokovića (23) , za katerega je povedala, da je velik zaspanec.

Ana in Novak sta skupaj odraščala in ju veže dolgoletno prijateljstvo, Ana pa bila je na nek način njegova srečna zvezda na turnirju v Avstraliji, kjer je srbski tenisač osvojil svoj drugi grand slam v karieri.

Ker novinarji vedo, da sta dobra prijatelja, so Ano nedavno vprašali, če bi jim razkrila kakšno skrivnost o Noli, punca pa je nasmejana povedala, da zelo rad dolgo spi.

Rada ima suši, bere Pesem ptic trnovk

Sicer pa je Ana povedala tudi, da se ji med dvoboji po glavi vedno mota določena pesem, kateri od hitov, najpogosteje tisti, ki jih izvaja ta Rihanna in pa Beyoncé, ki ju tudi največ posluša.

Znano je, da Ana zelo rada gleda serijo Beg iz zapora, razkrila pa je tudi, da rada bere. Zdaj bere knjigo Pesem ptic trnovk, zelo všeč so ji dela Paula Coelha, v načrtu pa ima tudi eno od del Steva Hamiltona.

Čeprav zaradi tenisa zelo pazi na prehrano, je Ana priznala, da obožuje azijsko hrano, še zlasti suši.