Anistonova (42) prodaja vilo na Beverly Hillsu

Svoje sanjsko, razkošno posestvo prodaja za 31 milijonov evrov.

Objavljeno
19. februar 2011 21.34
Šp. S.
Šp. S.
Igralka Jennifer Aniston (42) prodaja svojo vilo na Beverly Hillsu, čeprav se je še pred kratkim hvalila, kako lepo jo je uredila v stilu zen, da se popolnoma prilega njeni duši.

Anistonova je posestvo s hišo kupila pred petimi leti za 10 milijonov evrov. Za ureditev po svojem okusu je potrošila še dodatnih 11 milijonov evrov in dve leti dela. Preteklo leto je vrata vile ponosno odprla časopisu Architectural Digest in se pohvalila, da je notranjost prežeta z ljubeznijo, s katero je bila ustvarjena. V njej naj bi se počutila tako udobno, kot da jo hiša objema. Kaj se je torej zgodilo, da jo prodaja?

Nekaj mesecev pozneje si je očitno na vrat na nos premislila. Trdi, da je vila preveč razkošna zanjo, zato jo prodaja za skoraj 31 milijonov evrov. Morda zato, ker je nima s kom deliti?

Jennifer v reviji People razlaga: »Nisem mogla spati, poenostaviti moram stvari. Moje življenje mora postati bolj preprosto, skromno in očiščeno materialnih dobrin. Od tod odločitev za prodajo. Preprostno ni več zame, jaz nisem več ta oseba.«

Trenutne išče nekaj manjšega v New Yorku, a ni želela povedati, če je potencialni novi dom že našla.