Ashton bo zvest
 samo še eni vili

Vila je vredna 2,6 milijona evrov, del od prodaje gre za dobrodelno organizacijo Demi and Ashton Fundation.

Objavljeno
08. februar 2011 20.39
Maja Kepic
Maja Kepic
Igralec Ashton Kutcher, star 32 let, ki je poročen s 16 let starejšo zvezdnico Demi Moore, se je odločil, da bo prodal vilo v Hollywoodu. Slavna zakonca zanjo zahtevata 2,6 milijona dolarjev, a celotne kupnine ne nameravata zadržati zase. Delež naj bi šel njuni neprofitni organizaciji Demi and Ashton Fundation, ki ozavešča javnost glede izkoriščanja otrok kot spolnih sužnjev ter pomaga žrtvam pri rehabilitaciji. Zdaj 300 kvadratnih metrov velika dvonadstropna vila je prvotno merila le 186 kvadratnih metrov. »Hiša je popolnoma prenovljena in stilsko opremljena. Na vrtu je zagotovljena popolna zasebnost, vrt je eksotičen. Voda iz treh slapov se izliva v velik bazen,« poroča nepremičninska agencija. V vili sta tudi profesionalni domači kino ter vinoteka z 210 buteljkami.

Luksuzna hiša, ki jo Ashton prodaja, je ena zadnjih stvari, ki jih ima igralec v lasti še iz obdobja, preden se je leta 2005 poročil z Demi in postal očim 22-letni Rumer, 19-letni Scout in 17-letni Tallulah. Čeprav mediji slavnemu paru na začetku razmerja niso pripisovali več kot nekaj mesecev, sta skupaj že sedem let. Naposled so ju razglašali za enega najbolj srečno poročenih hollywoodskih parov, in to kljub veliki razliki v letih. O vroči ljubezni sta prepričljivo sproti poročala tudi na twitterju, s katerim sta oba precej obsedena. A pravljica o srečni ljubezni se je začela krhati, ko je ameriški časopis Star konec minulega leta objavil šokantno zgodbo o Kutcherjevi domnevni ljubimki Brittney Jones. »Ljubila sva se na kavču. Čudovit ljubimec je. Zelo pozoren in sladek,« je povedala Brittney. Ashtonov odvetnik se je nemudoma odzval na navedbe časopisov in izjavil, da so vse to le laži, čemur je očitno verjela tudi Demi.

Kutcher je za enega od ameriških časopisov povedal, da sta se z Demi ujela takoj, vendar sta se najprej želela dobro spoznati in šele nato sta postala intimna. »Nekaj časa se ni dogajalo nič telesnega, vendar je bilo več kot prijateljstvo. Moški po določenem času nočejo, da bi drug moški spal z njihovo žensko. Sčasoma vsi hočejo več. Vsi imamo željo po nečem posebnem, vsi hočemo biti tisti pravi,« je povedal zvezdnik in pojasnil tudi, zakaj ženi tako pogosto na twitterju izpoveduje svojo predanost. »Včasih je prijetno biti javno oboževan. Zato včasih stojim ob njej in pišem na twitterju: 'Moja žena je nocoj videti čudovito.'« Kljub temu pa priznava, da računalnik ne more nadomestiti osebnega stika. »Ko nas nekdo potrebuje, nas potrebuje vsega. Nobeno sporočilo ne more nadomestiti ljubečega dotika, ko nekdo, ki ga imamo radi, trpi.«

Zakonca sta pred dnevi prispela v največje brazilsko mesto, kjer sta se udeležila številnih modnih revij, ki p o tekajo znotraj največjega brazilskega modnega dogodka, sãopaulskega tedna mode. Kutcher pa na šovih ni bil prisoten le kot gledalec, temveč je na modni reviji brazilske znamke Colcci predstavil tudi njihovo kreacijo. Po brvi se je sprehodil v majici z V-izrezom, usnjenem suknjiču in kavbojkah. Vse lepo in prav, če ne bi parček namesto prijazne dobrodošlice naletel na hladen tuš. Ashton in Demi sta namreč zamujala kar tri ure in nejevoljni fotografi so postajali že zelo nestrpni. Ko sta končno prišla, so ju fotografi glasno izžvižgali. Kljub temu pa se zvezdnika nista ozirala nanje in sta jih kljub vsemu z nasmeškom prijazno pozdravila. Poleg Ashtona so se po modni brvi sprehodile tudi svetovno znane manekenke: Giselle Bündchen, Alessandra Ambrosio in Adriana Lima.