Beckhamovi se vračajo v Anglijo

David in Victoria želita, da se otroci šolajo v Veliki Britaniji.

Objavljeno
14. marec 2011 15.08
P. P.
P. P.
David (35) in Victoria Beckham (36) sta se odločila konec leta, potem ko se mu izteče pogodba z LA Galaxyjem, vrniti v Anglijo. Zakonca, ki poleti pričakujeta četrtega otroka, tokrat dojenčico, sta se z družino iz Londona preselila pred enim letom.

»Amerika je Davidu in Victoriji postala drugi dom. Los Angeles imata rada in bosta tam vedno imela svojo bazo. Toda Davidu se pogodba kmalu izteče in začela sta razmišljati o prihodnosti. On želi, če bo to mogoče, kariero končati v angleškem klubu, ne izključuje pa tudi kakšne druge možnosti,« je povedal nezani vir.

Dodal je, da ima Victoria v Kaliforniji mnogo prijateljev in da ji je všeč tak način življenja, v Angliji pa močno pogreša svojo družino. Se bosta pa Beckhamova vrnila v Anglijo tudi zato, ker želita, da se sinovi Brooklyn (12), Romeo (8) in Cruz (6) šolajo tam.

»Sovražita misel, da bi sinovi postali oholi in razvajeni kot mnogi ameriški otroci. Oba želita, da bi, dokler bodo najstniki, šolo obiskovali v Veliki Britaniji,« je še povedal vir.