Bekvalac: za ločitev krivi Saturn in labodi

K razvezi pevke in Danila naj bi pripomogel tudi Saturn in tetovaži labodov.

Objavljeno
04. februar 2011 11.31
P. P.
P. P.
Srbska astrologinja Sanja Colja je razkrila, da sta pevka Nataša Bekvalac (30) in nekdanji vaterpolist Danilo Ikodinović podlegla slabim vplivom planetov.

Pred dnevi sta podpisala zahtevo o sporazumni ločitvi, temu pa je botroval slab planetarni vpliv. Astrologinja Colja je razkrila podrobnosti, ki so doprinesle, da je ljubezen Nataše in Dača doživela razkol.

Oba sta rojena v znamenju tehtnice. Oktobra 2010 je Saturn prišel v to znamenje, kar se zgodi enkrat na 30 let in tako bo do leta 2012. Saturn v tem času dela kaos v ljubezenskem življenju. Veze med tehtnicami se običajno končajo z razhodom, zakoni pa z ločitvijo. In to se je zgodilo tudi Nataši in Danilu, vendar pa astrologinja ne izključuje preobrata v zadnjem trenutku: »Lahko bi se pobotala, a bi morala biti v prihodnje bolj previdna, ker marca v tehtnico prihaja Uran in bo tu ostal osem let, ta planet pa bo šele delal zdrahe,« je sklenila.

Glede ne to, da se je odvetnik Bekvalčeve in Ikodinovića odločil, da bo nekaj dni počakal, preden bo zahtevek po razvezi zakoncev predal na sodišče, teoretična možnost preobrata obstaja.

Kaj pa tetovaže?


Nataša in Dača sta si ljubezen izkazovala tudi s tetovažami. Najprej si je on leta 2006 na desnico tetoviral njeno sliko, ona pa si je na trebuh dala narediti tatu laboda, simbol večne ljubezni in pa črko D. Kmalu je bil labod na Danilovi levi nadlakti. Vendar – po ljudskem verovanju velja, da če si dva tetovirata laboda, kljubujeta sreči. Dača je o tem leta 2009 rekel: »Neka ženska nama je pol leta pred mojo nesrečo poslala pismo, v katerem je pisala, kako sta najina laboda neumnost, da je njen labod umrl ... Grozna zgodba, da se naježiš. Po tem pa sem padel z motorja, je Nataša dobila novo pismo: Ti je težko, trpiš? Vidiš, da vajina laboda ne pomenita nič ...«