Bryan Adams (51) bo prvič očka

Rocker, ki naj bi bil imel razmerje tudi s princeso Diano, se je odločil za družino.

Objavljeno
13. marec 2011 11.31
Mo. S.
Mo. S.
Poznate hite Everything I do, I do it for you; Please, Forgive me; Have You Ever Really Loved a Woman?; Summer of '69 in še bi lahko naštevali? Da, uganili ste, vse naštete zimzelene melodije izvaja kanadski rocker Bryan Adams (51). Po vseh priznanjih, nagradah, hitih in koncertih pa Bryana čaka nekaj novega – prvič bo namreč postal očka!

Čeprav je pred javnostjo vedno znal skrivati podrobnosti iz svojega zasebnega življenja, je zdaj vest o veselem pričakovanju vendarle pricurljala na plano. Kot piše britanski The Telegraph, je mati otroka njegova osebna pomočnica Alicia Grimaldi.

Tako bo Bryan maja pri svojih 51 letih prvič postal oče, je razkril vir, čeprav mnogi, kljub temu da živita v isti hiši, niso vedeli niti tega, da sta par. Alicia je sicer znana po svoji dobrodelnosti, vesele novice pa za zdaj ne komentira.

Adamsu so pred leti pripisovali razmerje celo z britansko princeso Diano, ki jo je nadvse občudoval. Napisal je pesem z naslovom Diana, po zlomu njenega zakona leta 1996 pa naj bi spala skupaj, je dejalo njegovo nekdanje dekle, s katero sta bila skupaj 12 let. Ali se je res kaj zgodilo, verjetno ne bomo nikoli izvedeli.

Poslušajte uspešnico Please, Forgive me