Charlie Sheen (45) je vroč: vstopnice pošle v 18 minutah!

Razvpiti igralec ponuja za dva meseca dela pošteno plačilo.

 

Objavljeno
13. marec 2011 14.20
N. D.
N. D.
Carlos Irwin Estevez, z umetniškim imenom Charlie Sheen (45), devica po horoskopu, ne bo dolgo počival. Komaj kakšen dan je minil, odkar so ga odpustili iz ekipe, ki snema humoristično nanizanko Dva moža in pol, pa se je že lotil novih podjetij.

Odločil se je, da se bo preizkusil kot monološki komik, za vse, ki mislijo, da bolje razumejo angleško, je to tisti, ki nastopa v živo pred občinstvom in mu pravijo tudi stand-up komik. Njegov prvi nastop je napovedan za 2. aprila v Detroitu, nato pa se bo predvidoma ustavil še v Chicagu.

Ko je bila novica uradno objavljena na internetu in se je prodaja začela, so vstopnice za Detroit pokupili v 18 minutah. Če bo šlo tako naprej, bodo zanj ZDA premajhne in bo treba še na kakšno drugo celino.

Iskal sodelavca, dobil 80.000 prijav

Prejšnji teden je razpisal natečaj za sodelavca, ki bi mu pomagal pri stikih z javnostjo po socialnih spletnih omrežjih. Ponuja dvomesečno zaposlitev s polnim delovnim časom in pošteno plačilo. Kandidati so se morali v samo 75 znakih ustrezno predstaviti in impresionirati Charlieja – prijavilo se jih je skoraj 80.000 iz 180 držav sveta, končni izbor pa bo predvidoma v ponedeljek.