Charlie Sheen (45): Producent je klovn in reva!

Snemanje serije Dva moža in pol so morali znova prekiniti.

Objavljeno
25. februar 2011 13.57
Mo. S.
Mo. S.
Po več neuspešnih poskusih odvajanja od alkohola in drugih sumljivih substanc, ki 45-letnemu igralcu Charlieju Sheenu niso tuje, so se ustvarjalci serija Dva moža in pol (Two and a Half Men) odločili, da bodo snemanje znova prekinili, tokrat do konca sezone. Odločitev je padla zaradi njegovih bizarnih izjav v nedavnem intervjuju.

Meni namreč, da ga ne bi smeli obsojati in delati panike, saj je ozdravljen, kljub temu da društvo anonimnih alkoholikov zanj ni naredilo ničesar. To je le kult ljudi, ki pijejo na skrivaj in imajo petodstotno možnost ozdravljenja, njegov ozdravitev pa je 100-odstotna, je povedal. Zdaj je odvisen le od – zmage. Ni mu lahko, saj se mora v življenju ukvarjati z neumneži, težaki in naivci.

Svoji nekdanji ženi Brooke Müller (33) želi vso srečo, češ da jo bo še krvavo potrebovala. Najbolj pa se je znesel nad Chuckom Lorrejem, producentom serije, ki se je pred kratkim pošalil na Sheenov račun. Zanj pravi, da je klovn in šarlatan, katerega je pravzaprav osramotil pred vsem svetom, saj se je ozdravil s hitrostjo, ki da je njegovi nerazviti možgani ne morejo dojeti. Dodal je še, da je Lorre neumen človeček in velika reva.

Menda se je igralec popolnoma spremenil in ni več lahkovernež, svoje oboževalce pa prosi, naj držijo z njim in mu pomagajo pri upiranju nepravičnemu sistemu, s katerim se spopada.