Charlie Sheen (45) v slovo pomahal z mačeto

Ko je izvedel, da je ostal brez službe, je to proslavil z mačeto v roki.

Objavljeno
08. marec 2011 12.40
Mi. S.
Mi. S.
Trenutno eden izmed najbolj norih ljudi v Hollywoodu, Charlie Sheen (45), je še en korak bližje k svojemu samouničenju. Najbolje plačani televizijski igralec je izgubil še edino službo, ki mu prinaša denar, svojo vlogo v zelo uspešni televizijski humoristični nanizanki Dva moža in pol.

Charlie je za eno epizodo dobil tudi do 1,8 milijona dolarjev, ko pa so ga suspendirali, je zahteval povišico v znesku treh milijonov dolarjev in opravičilo. Seveda ni dobil ne enega ne drugega, ampak so mu le pokazali vrata.

Tudi največji optimisti so vedeli, da od Sheenovih zahtev ne bo nič, producenti serije pa so njegovemu odvetniku poslali tudi 11 strani dolg dokument, v katerem je navedenih kakšnih tisoč razlogov, zakaj so dali njegovemu klientu odpoved. In pri tem se niso trudili omiliti dejstev.

V dokumentu je navedeno, da je Sheen destruktiven, duševno bolan in psihotičen odvisnik, ki nemudoma potrebuje zdravljenje, ne pa še več drog, alkohola in žensk. Igralec se ne zaveda svojega slabega stanja in meni, da mu je vsakršna pomoč povsem odveč, pri tem pa napada vse tiste, ki mu želijo dopovedati, da ima težave.

Po odpovedi je Charlie odšel 'praznovat', paparaci pa so ga ujeli na strehi neke zgradbe, kjer je pil iz steklenice, na kateri je pisalo tigrova kri, sumljivo rdečo substanco, v roki je držal mačeto, z drugo roko pa je objemal eno izmed svojih številnih prijateljic (noči), ki se je ponosno in s širokim nasmeškom nastavljala objektivom, medtem ko je problematični igralec s strehe kričal: Končno svoboda!

Na odločitev studiev se bo Charlie pritožil, je še dejal njegov odvetnik, vsekakor pa lahko v kratkem pričakujemo še kakšno norost problematičnega igralca, ki bo polnila naslovnice rumenega tiska.