Charlie Sheen (45) zahteva 100 milijonov dolarjev

Meni, da je bil odpuščen zaradi Lorrejeve sebičnosti in njegovega ega

Objavljeno
11. marec 2011 11.47
Mo. S.
Mo. S.
Odpuščena zvezda serije Dva moža in pol (Two and a Half Men), 45-letni Charlie Sheen, produkcijski hiši Warner Bros. in producentu Chucku Lorreju vrača udarec. Zahteva namreč, da mu poplačajo vseh osem že posnetih epizod serije, ki so jih preklicali, podjetje pa se ni izognilo niti njegovi 100 milijonov dolarjev (72.374 evrov) težki tožbi.

Pravnik Marty Singer, ki kontroverznega igralca zastopa, je v tožbi zapisal, da Lorre, ki je eden od najbogatejših ljudi v televizijskem poslu, meni, da lahko odloča o (ne)plačilu igralcem serije. To pa dela zato, da nahrani svoj ego in ugodi svojim sebičnim interesom.

Singer navaja še, da je Sheen odpoved dobil zaradi Lorrejeve egoistične želje po kaznovanju, trdi pa še, da so igralca odpustili, medtem ko je bil bolan, kar je v nasprotju z zakoni.

Preiskujejo njegovo hišo


Med vso to zmešnjavo so danes Sheenovo hišo obiskali tudi policisti, ki preiskujejo njegovo domnevno kriminalno dejavnost, povezano z drogami, nekateri tuji mediji pa navajajo celo, da naj bi nezakonito posedoval orožje.