Chuck Norris (71), vse najboljše!

Superjunak naj bi premoč priznal le enkrat.

Objavljeno
10. marec 2011 13.55
P. P.
P. P.
Na dan mučenikov, 10. marca 1940, se je v Ryanu v Oklahomi rodil ljudsko opevani superjunak Chuck Norris (71). Oče je bil mehanik in voznik avtobusa ter tovornjaka. Njegova babica po očetovi in dedek po materini strani sta bila Indijanca. Pri 16 letih se je z mamo in brati preselil v Kansas, po ločitvi staršev pa v Kalifornijo.

Chuck je o svojem otroštvu vedno govoril, da je bil plah, suh, pedanten in povprečen otrok. Njegovi vrstniki so ga vedno zasmehovali zaradi njegove mešane narodnosti.

Ima tri otroke, živi v Houstonu in ima ranč v Teksasu. Razvil je borilno veščino podobno tang su doju, ki vključuje vse vrste bojev, ki jih on pozna. Kot večina borilnih veščin, ima tudi ta svoje zapovedi in pravila.

Sicer pa nepremagljivega junaka nanizanke Teksaški mož postave, kjer je igral rangerja Walkerja, poznamo predvsem po novih in novih šalah, ki poudarjajo njegovo superiornost.

Nekaj šal o Chucku Norrisu

Chuck Norris lahko z eno ptico ubije dva kamna.
Koliko sklec je naredil Chuck Norris? Vse!
Samo Chuck Norris lahko ploska z eno samo roko.
Chuck Norris je na Tour de France zmagal z orbitrekom.

Premoč naj bi Chuck Norris priznal le enkrat

Po lanskih zimskih olimpijskih igrah, ko si je naša junakinja Petra Majdič pritekla kolajno z zlomljenimi rebri, je nastalo novo reklo o Norrisu: Ko Chuck Norris ne zmore več, Petra Majdič vztraja!