Divja Avril (26) v čipkah

Po ločitvi od moža Derycka Whibleyja je v sebi spet prebudila nekdanjo upornico.

Objavljeno
12. februar 2011 15.28
M. K.
M. K.
Pred nekaj leti kanadske pevke Avril Lavigne (26) nihče ne bi povezal s seksi večernimi oblekami, tesnimi korzeti in globokimi dekolteji. A zdaj je vse drugače: revija Vanity Fair je te dni objavila seksi fotografije vroče zvezdnice. Pevka je na slikanju za to revijo ovekovečila lepotice iz petdesetih let prejšnjega stoletja. Čipka, mini krilo, nedrček in negliže so le nekateri izmed kosov oblačil, s katerimi so stilisti preobrazili nekdaj neukrotljivo rock pevko.

Avril je tako razkrila še svojo drugo plat, ki prihaja na plan, vse odkar se je odločila, da konča zakon z Deryckom Whibleyjem. »Odlično se počutim. Končala sem svojo četrto ploščo,« je napisala na twitterju in dodala: »Pravzaprav je končana že eno leto in zdaj se je moja založba končno odločila, da jo izda.« Avril je tako spet našla strast za ustvarjanje glasbe. Pred kratkim je posnela tudi nadvse seksi in izzivalen videospot za svoj novi singel What the hell. Nadela si je vroče čipkasto perilo, odšla v posteljo k postavnemu temnolascu in ga strastno objemala. Po koncu snemanja je jasno povedala, kakšno je sporočilo njenega novega glasbenega izdelka: »Želim se norčevati iz vsega, kar mi ni všeč, in resnično me nič ne zanima. Vse življenje sem bila dobra, zdaj pa k vragu z vsem.«

Zvezdnica naj bi se že nekaj tednov na skrivaj sestajala z zvezdo resničnostnega šova Brodyjem Jennerjem. Nazadnje so ju opazili v začetku tedna na romantični večerji v Los Angelesu, nato sta se napotila še v znani klub Voyeur, kjer sta po besedah očividcev uživala v družbi drug drugega. Lavignova je očitno le pozabila nekdanjega moža, pevca skupine Sum 41. »Še kar ne morem verjeti, da se vse to res dogaja. Imela sem ga zelo rada, a za oba je boljše tako,« je dejala.

Njun zakon naj bi se znašel v krizi, ko je pevka odšla na svetovno turnejo in sta bila z možem včasih tudi po več tednov ločena. Vsak dan sta bila redno v stikih prek spleta in telefona, a jima vseeno ni uspelo ohraniti zakona. Neki neimenovani prijatelj je ameriški reviji National Enquirer zaupal: »Zadnje mesece sta se komaj kaj videla in zato sta se zelo odtujila. Derycka trenutno ne zanima preveč njegova pevska kariera, ampak svoj prosti čas raje preživlja na zabavah, ob pijači in lepih dekletih.«

Prvi veliki prepiri so se začeli avgusta lani, ko se je Deryck zapletel v pretep v nekem nočnem klubu. Zaskrbljena Avril ga je poklicala in ga prosila, ali bi se ji pridružil na turneji, a ko je ona nastopala in zabavala japonsko občinstvo, je on raziskoval nočno življenje Tokia. Govorice o razhodu para so še bolj podkrepile fotografije, na katerih se Deryck v nočnem klubu Villa v Los Angelesu zabava z neznano punco. Avriline prijateljice trdijo, da je bilo takrat njune zveze nepreklicno konec, saj pevka ne bi nikoli odpustila varanja, še bolj pa jo je prizadelo, da jo je tako ponižal pred vsemi njunimi prijatelji.

»Ko smo že skoraj obupali, da bomo še kdaj videli izzivalno in neukrotljivo Avril, ki jo vsi obožujemo, se je dogodilo nekaj noro dobrega: ločila se je od moža in spet našla sebe!« pa so njene najnovejše fotografije komentirali oboževalci postavne Kanadčanke.