Hollywoodske lepotice, ki ljubijo ženske

Katere estradnice so ponosno priznale, da so lezbijke ali biseksualke?

Objavljeno
05. marec 2011 13.39
S. B.
S. B.
Ena izmed mlajših in bolj divjih hollywoodskih lepotičk, ki rade eksperimentirajo tudi z ženskami, je Lindsay Lohan (24). Pred časom je bila v zvezi z didžejko Samantho Ronson (33), s katero menda ponovno ljubimkata.

Lepa plavolasa igralka Anna Paquin (28), ki igra v vampirski seriji s sočnimi seksualnimi prizori, Prava kri, je svojo biseksualnost priznala lansko leto, zagreto pa se zavzema za spoštovanje istospolne usmerjenosti v svetu.

Med najzapeljivejšimi hollywoodskimi biseksualkami je vsekakor Megan Fox (24) ki je razkrila, da je prve spolne izkušnje pridobila prav z dekletom, trenutno pa je poročena s privlačnim Brianom Austinom Greenom (37).

Najbolj vroča biseksualka pa je zagotovo Angelina Jolie (35), ki je o tem že večkrat odkrito spregovorila in poudarila, da enako uživa tako v seksu z moškimi kot tudi z ženskami. Njena najbolj znana istospolna romanca je iz l. 1996, ko je bila v zvezi z Jenny Shimitzu (43), soigralko iz filma Firefox.

Seksi lezbične igralke

Lepe hollywoodske dame, ki so razkrile svojo lezbično pripadnost, so med drugim Portia de Rossi (38), ki se je najbolj spominjamo iz serije Raztresena Ally. Glede svoje seksualnosti je bila vedno zelo sramežljiva in je zato zapadla tudi v anoreksijo, zdaj pa je srečno poročena s komičarko Ellen DeGeneres (53). S svojim lezbičnim priznanjem je nemalo presenetila tudi Kelly McGillis (52), ki se je spomnimo kot dekleta lika, ki ga je igral Tom Cruise, iz Top Guna.