J.Lo na Superbowl 
kar v Belo hišo

Pevka in njen mož že urejata potovanje v Washington.

Objavljeno
04. februar 2011 12.03
T. P.
T. P.
Jennifer Lopez se je odločila zavzeti svet. In ko enkrat prideš v Belo hišo, si na odlični poti. Zvezdnico in njenega glasbenega moža Marca Anthonyja je namreč sam prvi mož Amerike Barack Obama povabil, da si skupaj ogledajo najpomembnejši športni dogodek Združenih držav, finale ameriškega nogometa Superbowl. »Ne morem verjeti! Morda prav zato nočem govoriti o tem, saj se mi zdi povsem neresnično,« je dejala pevka, ki pa ni osvojila le enega najvidnejših mož svetovne politike, temveč s stasom in obrazom tudi svet kozmetične industrije. Pripadel ji je namreč častni naslov prve in za zdaj edine ambasadorke britvic gillette venus.

Kariero je sicer začela graditi kot plesalka in igralka, glas pa jo je nato ponesel tudi v pevske vode. A četudi lepotica trdi, da njena kariera ne temelji na zavidljivo oblikovanem telesu, so vlogo gotovo igrale tudi zapeljive obline. Žal je v svetu zabavne industrije tako, da se zgolj z nadarjenostjo le težko prebiješ daleč. Česar se zvezdnica še kako dobro zaveda – morda celo preveč – saj je telo zavarovala za astronomskih 4,3 milijona evrov, medtem ko je le njena zadnjica, sicer verjetno ena najbolj slavnih, vredna kar 700.000 evrov! Upajmo le, da je sklenila zavarovalno polico tudi za noge, saj so te postale zaščitni znak britvic venus. »Moje noge so me v življenju pripeljale marsikam,« je dejala prva ambasadorka za ženske britvice, ki naj bi – če verjamemo sporočilu podjetja – iz vsake ženske privabile boginjo. In svojo novo nalogo je vsestranska zvezdnica vzela nadvse resno, saj je že posnela oglas, ki mu ne dajo pečata le njene noge, temveč tudi glas. Zanj je namreč priredila kultno pesem Venus, s katero se je sprva proslavila skupina Shocking Blue, nato pa jo je v 80. letih z izzivalnim videospotom na povsem novo raven ponesla ženska glasbena zasedba Bananarama.

Vsaka ženska v sebi skriva tudi boginjo, pa naj bo njena najbolj vidna vloga v življenju biti mati, prijateljica ali poslovna ženska. Tako je vsaj prepričana J.Lo , ki želi, da ženske delijo tudi to plat sebe s svetom – in vsaka njihova zgodba bo v blagajno novega sklada Venus Goddess Fund for Education prinesel nekaj denarja. Z njim pa ne želijo le poudarjati pomembnosti izobrazbe za ženske, temveč podpirajo tudi druge dobrodelne organizacije, med drugim organizacijo Maribel Foundation Lopezove, ki se zavzema, da bi ženske in otroci vsega sveta imeli boljši dostop do zdravstvenih storitev.
Z nogami se lahko torej daleč pride, a v Washington je pač ne bodo ponesle. Tja bo seveda potovala z letalom. Postavna lepotica namreč že ureja potovanje v Belo hišo, kjer si bo 6. februarja z vrhovnim poveljnikom države ogledala tekmo med nogometnima ekipama Pittsburgh Steelers in Green Bay Packers. Očitno so se med zvezdniškim in prvim parom države spletle kar močne vezi, potem ko so se pred dvema letoma spoznali na vsakoletni podelitvi nagrad CHC (Congressional Hispanic Caucus Institute), kjer je bil tudi Marc eden izmed častnih gostov.