Jessica Simpson (30) bi se poročila v trenirki

Zaročenec naj bi ji postavil ultimat; če ne bo shujšala, tudi poroke ne bo.

Objavljeno
26. februar 2011 18.36
Mo. S.
Mo. S.
Pevka, igralka in modna oblikovalka Jessica Simpson (30) je pred meseci objavila vest o svoji zaroki z Ericom Johnsonom (31), nato pa začela redno hoditi v fitnes. Mnogi so se začeli spraševati, ali je takšna nenadna sprememba posledica zaročnega prstana in prihajajoče poroke.

V javnost so namreč pricurljala ugibanja, da ji je nogometaš postavil ultimat; če ne bo shujšala, tudi poroke (še) ne bo. Zadnje čase precej obilna Jessica je namigovanja zavrnila. Trdi, da nenadno hujšanje ni povezano s poroko, prav tako pa je zanikala tudi obiskovanje programov, s pomočjo katerih naj bi se znebila odvečnih kilogramov.

»Da, hujšam in ni mi jasno, zakaj bi to moralo biti v medijih. Vedno sem pazila na svoj videz. Z Ericom bi se lahko poročila kar takoj, v trenirki,« je zapisala na twitterju.

Še verjetnejše pa je, da želi biti, tako kot vsaka nevesta, na svoji poroki popolna. Motivacijo za malo manj baročno postavo ji verjetno daje tudi Eric, ki ima izklesano telo, na katero je zelo ponosen, saj je pred kratkim dejal: »Molim pred spanjem ... Hvala ti, Bog, ker si me blagoslovil kot človeka, ki ima popolno rit.«