Kaj pa princ Harry?

Čedalje več pozornosti medijev vzbujata tudi Katina sestra in navihani princ Harry.

Objavljeno
03. marec 2011 19.27
E. B.
E. B.
Zdaj ko je prihodnost Kate Middleton in princa Williama zapečatena, sta na udaru njegov brat in njena sestra. Ravno tako priljubljena Pippa Middleton se je namreč uspešno privadila na družabno smetano in visoke kraljeve kroge, a zanjo uradnega izbranca še ni, dvor pa sicer mnogo bolj skrbi navihani princ Harry, ki se je, kot kaže, znova zbližal s Chelsy Davy.

To bo kraljica, ki ni imela ravno dobrega mnenja o žurerski Južnoafričanki, sicer obetavni pravnici, morda vendarle sprejela, saj se je prikupna svetlolaska, sicer Katina prijateljica, nedavno udeležila tudi poroke lady Katie Percy, hčerke vojvode Northumberlanda, in finančnika Patricka Valentina; in čeprav ob njej ni bilo njenega princa, ta se je namreč raje udeležil tekme ragbija v družbi sestrične Zare Phillips, je bila Chelsy v tako visokih krogih očitno več kot dobrodošla, ravno tako pa samska Pippa Middleton, ki bo na zgodovinski poroki nastopila v vlogi nevestine priče. In neuradno se je še razvedelo, da bo v Westminstrski opatiji konec aprila tudi Chelsy, ki naj bi jo kot spremljevalko povabil Harry, seveda ženinova priča.

Kakšno je zdaj razmerje med Chelsy in Harryjem, ki sta se v zadnjih sedmih letih neštetokrat razšla in znova pobotala, je mnogim neznanka, dejstvo pa je, da je par zadnje čase nerazdružljiv. Oktobra lani, po domnevnem razhodu in koncu prakse pri ugledni odvetniški družbi, je Davyjeva namreč besna odletela v svojo domovino, januarja pa se je spočita vrnila v London in takoj navezala stik z bivšim.