Katastrofalne zvezdniške plastične operacije

Nekateri so svoj videz popolnoma spremenili in postali plastične spake.
.

Objavljeno
26. februar 2011 17.54
S. B.
S. B.
Nekateri hollywoodski zvezdniki so zaradi želje po popolnem videzu šli tako daleč, da so svoj videz popolnoma spremenili in postali plastične spake.

Luknja med oprsjem in zamrznjen obraz

Ena izmed hollywoodskih igralk, ki je z obiskom plastičnega kirurga resnično brcnila mimo, je nekdanja zvezdnica serije Beverly Hills Tori Spelling (37). Še vedno je simpatična, njeno telo pa je precej suhljato, skorajda anoreksično, zato ji ogromno oprsje nikakor ne pristoji. Tori sicer ni edina estradnica, ki je šokirala z oprsjem, ki nikakor ni sorazmerno z njeno drobno postavo, saj si je vsadke pred časom omislila tudi Victoria Beckham (36). Slednja si je napihnjene balone kmalu odstranila, Tori pa je vsak dan bolj grozljiva, saj se njene prsi očitno hitro povešajo, med njimi pa je nastala neprivlačna luknja.

Nicole Kidman (43) pa je osupnila z veliko količino botoksa, zaradi katerega je njen obraz povsem zamrznjen. Nad spremenjeno podobo nekdanje lepotice so razočarani celo režiserji, ki jo kritizirajo, češ da med snemanjem filmov z obrazom sploh ne more več izraziti čustev. Baje si je Kidmanova premislila in botoksa ne uporablja več, vseeno pa ostaja sumljivo mladostna.

Mlada kraljica plastičnih operacij

Čeprav po številu operativnih posegov še vedno slavi pevka Cher (64), ki si jih je menda privoščila več kot 70 po celem telesu in zaradi tega spominja na porcelanasto lutko.

Zadnje čase pa je šokirala preobrazba starlete Heidi Montag (24). V svojem resničnostnem šovu je s spremenjenim videzom (omislila si je prsne vsadke, liposukcijo, botoks in dvig obrvi) šokirala celo lastno mamo, nedavno pa je priznala, da se je spremenila v plastično lutko in to močno obžaluje, saj jo boli prav vsak del telesa.