Kot strašilo motovilo

Končni izdelek je bila rdečelična, enoobrvna in svetlikajoča se Heidi.

Objavljeno
25. februar 2011 19.27
Anja Oven
Anja Oven
Manekenka nemškega rodu Heidi Klum je vedno znala delati z otroki, zato ni nič presenetljivega, da se je v novi ameriški oddaji popolnoma prepustila (ne)milosti otroške roke. Sedemletni fantek je vidno užival pri ličenju oziroma packanju po zvezdničinem obrazu, rezultat pa je bila Heidi kar malo strašljivega videza.

V oddaji Seriously Funny Kids, ki je na sporedu šele mesec dni, si je sedemletni Ethan dal duška pri ličenju obraza 37-letne zvezdnice. Najprej ji je s svinčnikom za obrvi narisal črto med njenima naravnima, tako da je Klumova postala zvezdnica z eno obrvjo, nato se je poigral z rdečilom za lica in sencami za oči, ji na usta nanesel rdečo šminko in jih hotel narediti večje in polnejše; čisto na koncu pa ji je obraz prekril še z bleščicami. Deček ji seveda ni pokazal, da je lepotica pravzaprav videti naravnost strašljivo, ta pa se je veselo nastavljala kameram in ponosno kazala novi videz.

Pravzaprav bi Ethan morda moral dobiti kakšno nagrado za svoj uspeh, saj mu je uspelo nemogoče: to, da je mati štirih otrok po videzu močno spominjala na Jokerja iz filma Batman.

Kljub temu da Heidi neizmerno uživa v družbi otrok, pa je pred časom povedala, da z 48-letnim možem Sealom ne načrtujeta več povečanja družine. »Zdaj jih imava dovolj. Menim, da je skrbeti za štiri več kot dovolj. Nisva taka kot Angelina in Brad. Štiri je zadovoljiva številka,« je takrat zatrdila.