Kylie Minogue (42) v solzah zapustila studio

Pevka je v intervjuju spregovorila o težki, a uspešni bitki z rakom.

Objavljeno
07. marec 2011 11.32
Mo. S.
Mo. S.
Miniaturna avstralska pevka in igralka Kylie Minogue (42) je pred dnevi spregovorila o svoji težki bitki z rakom. Kljub temu da njena kariera blesti, se še vedno dobro spominja, kako je trpela, saj se je v nedeljskem intervjuju za avstralsko televizijo zlomila. Solz ni manjkalo, zaradi močnih čustev pa v studiu ni zdržala.

Novinar in glasbeni kritik Molly Meldrum je pohvalil njen pogum, ki ga je pokazala med boleznijo, vendar sama meni, da v resnici ni bila tako močna, kot jo je videla javnost, pri vsem skupaj pa ji je najbolj pomagala družina. Ko je razlagala o svojem srečanju z bolnim otrokom in njegovimi starši, pa solz ni mogla več zadržati, saj so jo, ko je želela z njimi govoriti, grdo zavrnili.

Ko je Meldrum poskušal preklopiti na drugačna vprašanja, so silovita pevkina čustva izbruhnila na dan, zato je pred kamerami najprej skrila svoj obraz, nato pa se opravičila in odšla iz studia. Kmalu se je sicer vrnila, pogovor pa se je nadaljeval z manj stresnimi vprašanji.

Mineva pet let ...

Raka so ji diagnosticirali leta 2005, konec februarja pa je minilo že pet let od njene ozdravitve. Sicer se počuti dobro, vendar se je po tistem v njej nekaj spremenilo. Kljub temu ji načrtov za prihodnost ne manjka. Podaja se na novo turnejo, obenem pa razmišlja, da bi se morda tudi poročila in imela otroke. Njen fant, 32-letni Andres Velencoso, ima namreč otroke zelo rad, seveda pa bosta videla, kaj bo prinesel čas.

 

Posnetek intervjuja si lahko ogledate tudi tukaj: