Lady Gaga (24) rodila nezemljana

Pevka predstavlja novi videospot, zasebno pa je menda popolnoma drugačna.

Objavljeno
01. marec 2011 15.20
Mo. S.
Mo. S.
Ekscentrična pevka Lady Gaga (24) je znova presenetila, saj s svojim novim videospotom Born This Way prestavlja meje predstavljivega in tudi okusnega.

V videospotu namreč v vesolju rodi sluzastega nezemljana, trenutek rojstva pa pomeni začetek boja med dobrim in zlim oziroma začetek nove rase, ki človeku ni znana. Družbo ji delajo pomanjkljivo oblečeni in mastni plesalci, zombiji in druga nenavadna bitja.

Kljub temu da njenih nastopov, posnetkov, vedenja in videza ne prekosi skorajda noben glasbenik, je v zasebnem življenju menda popolnoma drugačna. V intervjuju za časopis Grazia je namreč izjavila, da je v seksu začela uživati šele pred dvema letoma, izgubo nedolžnosti pri 17 letih pa je opisala kot zelo nezadovoljivo izkušnjo, ki jo je razočarala.

Pri seksu je zelo previdna, saj od vsakega partnerja zahteva zaščito, vsak spolni odnos brez nje pa označuje kot rusko ruleto. Šele v zvezi z 32-letnim Lucom Carlom je odkrila, da je seks lahko tudi užitek, je še dodala. Sestajati sta se začela pri njenih 19, nato za nekaj časa prekinila, zdaj pa sta spet skupaj.


Videospot si lahko ogledate tudi sami in ga ocenite: