Lepotni triki hollywoodskih zvezdnic

Kako vzdržujejo svojo lepoto in s kakšnimi triki si pri tem pomagajo.

Objavljeno
06. februar 2011 15.56
S. B.
S. B.
Jennifer Lopez (41) uporablja kreme, ki imajo biserno osnovo, ki odbija svetlobo in kožo naredi mehkejšo. Mariah Carey (41), Britney Spears (29), Cameron Diaz (38), Nicole Kidman (43) in druge pa prisegajo na inovativno tehniko ličenja – aribrush. Gre za nanašanje ličil s pomočjo pištolice oziroma razpršilca, kar ustvari enakomerno naličen obraz, bolje prekriva nepravilnosti in je dlje obstojno. Angelina Jolie (35) uporablja obloge iz kaviarja, ki odstranjujejo odmrle celice in gladijo gube, vsaka pa stane kar 200 dolarjev.

Bizarni lepotni triki: kačji strup in pijavke


Ni malo zvezdnic, ki svojo lepoto vzdržujejo tudi s pomočjo kačjega strupa. Nanj prisega Gwyneth Paltrow (38), saj naj bi lepo gladil obrazne gube. Demi Moore (48) je že pred leti razkrila, da pogosto odpotuje v Avstrijo, kjer si privošči terapijo s pijavkami. Nenavadni postopek naj bi poskrbel za razstrupljanje organizma in njegovo pomlajevanje, Demi pa je priznala, da se je na začetku počutila precej slabotno, šele pozneje je dočakala pozitivne rezultate.

Beljenje zob z jagodami, vinska kopel za mehko kožo

Catherine Zeta Jones (41) svoje bele zobe ohranja kar z domačo pasto za beljenje, ki jo pripravi iz mešanice zmečkanih jagod in vode, vendar zobozdravniki opozarjajo, da jagode s svojo kislino lahko poškodujejo sklenino. Teri Hatcher (46), junakinja serije Razočarane gospodinje, pa prisega na kopel iz vina, kakršno je uporabljala že Kleopatra. Vino namreč vsebuje nekatere antioksidante in mehča kožo. Uma Thurman (40) ne more prehvaliti vsestranskosti otroškega olja. Uporablja ga tako za mehčanje kože na obrazu kot za poudarjanje svojih dolgih nog, ki se zaradi otroškega olja diskretno svetlikajo.