Lohanovo (24) pri kraji ujele kamere

Obremenilni video naj bi dodatno otežil igralkino dokazovanje nedolžnosti.

Objavljeno
08. marec 2011 15.03
S. U.
S. U.
V ameriški televizijski oddaji Entertaiment Tonight so prikazali samo delček kar 45-minutnega posnetka, kjer so varnostne kamerele ujele igralko Lindsay Lohan (24) med pomerjanjem različnih kosev nakita. Gre seveda za dogodek 22. januarja, ko je nekdanja otroška zvezdnica obiskala butik Kamofie & Co, kmalu zatem pa so jo obtožili kraje skoraj 2000 evrov vredne zlate verižice. Videoposnetek so lastniki butika prodali in podali v javnost prav zaradi nenehnih špekulacij okrog primera zvezdičine domnevne tatvine.

Sojenje Lohanovi se nadaljuje že v četrtek, videoposnetek pa bi ji lahko dodatno otežili dokazovanje nedolžnosti. V najslabšem primeru ji grozi zaporna kazen. »Gospodični Lohan nismo nikoli podali dovoljenja, da lahko iz trgovine odnese ogrlico. O vsem bo odločilo sodišče,« je povedal Christopher Spencer, eden od predstavnikov omenjene trgovine.

Spomnimo se, da je Lindsay 22. januarja obiskala butik, si ogledovala verižico in jo pozneje nadela okrog vratu. Čez nekaj časa je butik zapustila, vendar posnetkov, ki bi pokazali, da je nakit vrnila oziroma plačala, ni bilo. Lastniki so šele pozneje pogrešili unikatno verižico in prijavili tatvino, medtem ko so neprevidno zvezdnico ujeli paparaci, ki so jo posneli, ko se je sprehajala z novo pridobitvijo okoli vratu. Lohanova je imetje nakita sprva zanikala, vendar je pozneje verižico prek prijateljice nemudoma izročila policiji, zraven pa podala zgodbo, da si jo je izposodila ena od njenih stilistk, ki pa jo je pozabila pravočasno vrniti.

 

Oglejte si video: