Mitrović okreva, Slovenci brez plač

»Dobro mi gre, se bom pa še vsaj pol leta ogibal gneči in množici ljudi.«

Objavljeno
11. marec 2011 17.47
S. N.
S. N.
Željko Mitrović, lastnik televizije Pink, je že zapustil bolnišnico v Nemčiji, kjer se je zdravil kar osem tednov! Za vse je kriva zastrupitev, saj so pri preiskavi v njegovi krvi našli svinec in arzenik. Še nekaj časa bo ostal v Nemčiji, kjer si je baje najel hišo. Mitrović ob vsem tem precej časa nameni vodenju svojih podjetij, menda jih ima kar 25.

Po poročanju srbskega Blica se Mitrović počuti precej bolje. »Dobro mi gre, se bom pa še vsaj pol leta ogibal gneči in množici ljudi,« je dejal ob slovesu iz bolnišnice, kjer je nad njim bdela zdravnica Nada Basor.

»G. Mitrović je bil poslan v ambulantno zdravljenje, pri čemer mora hoditi na redne kontrole, poleg tega pa mora zaužiti vsa predpisana zdravila,« pravi doktorica.

Kljub temu da so decembra lani odpustili večino novinarjev in zaposlenih v Sloveniji, pa brez Pink TV na sončni strani Alp ne gre. Na naš trg prihaja resničnostni srbski šov Dvor, ki je imel precej uspeha v Srbiji. Nekateri sodelavci slovenske izpostave Pink TV pa še vedno (zaman) čakajo decembrske honorarje. Ali jih bodo dobili, ne ve nihče.