Najbolj nenavadne zvezdniške obsedenosti

Jennifer Lopez je obsedena z belo barvo, David Beckham pa s simetrijo in redom.

Objavljeno
20. februar 2011 16.45
S. B.
S. B.
Madoninni (52) obsedenosti sta fitnes in mladi moški, s katerima očitno želi ohraniti večno mladost. Pevka trenira več ur na dan, njena nekdanja trenerka pa je razočarano dejala, da Madonna v tem resnično pretirava, posledica tega pa so njene žilaste in moško mišičaste roke. Da bi se počutila mlajše, zadnje čase ljubimka s fanti, ki bi bili lahko njeni sinovi. Maneken Jesus Luz je bil v času njune zveze star le 22 let, njena nova seks igračka, Brahim Zaibat, pa ima le 24 let.

Pobiranje žvečilnih gumijev

Jennifer Lopez (41) vedno zahteva, da je koncertno zaodrje popolnoma v belem, še bolj nenavadna pa je njena obsedenost z lasuljami in lasnimi podaljški. Menda ima v svojem newyorškem domovanju veliko sobo le za lasulje, ker pa jih neprestano menja, skoraj nihče ne ve, kakšna je trenutno njena dejanska dolžina las. Mariah Carey (40) je na turnejah obsedena s pohištvom in dodatki v svoji slačilnici, saj zahteva ogromno vrtnic in zgolj vanilijeve sveče. Te zahteve pa niso tako bizarne kot njena želja po asistentu, ki je posebej zadolžen za to, da za njo pobira uporabljene žvečilne gumije.

Perfekcionizem in strah pred bakterijami

Obsedenost Cameron Diaz (38) je precej bolj resna, saj se na smrt boji kakršnih koli mikrobov, zato vse kljuke prijema z robčkom. Pojasnila je, da se v resnici ne boji bakterij, ampak predvsem izločkov drugih ljudi.

David Beckham (35) je obseden s simetrijo in redom, zato so njegova oblačila vedno natančno zložena, vojaški red pa bi našli tudi pri razporeditvi izdelkov v njegovem hladilniku. Najhujša pa je zagotovo obsesija oziroma strah Woodya Allena (75), ki je odkrito priznal, da se nikakor noče soočiti s smrtjo.