Naša Melanija
 seksa od vraga

Ta je na slovenske korenine povsem pozabila, domovine prav nič ne pogreša

Objavljeno
13. februar 2011 17.41
M. K.
M. K.
Poslovni mogotec in slovenski zet Donald Trump je v intervjuju za oddajo na televiziji CNN izjavil, da se seksu z ženo Melanio Trump (z dekliškim imenom Melanija Knavs) ne bi odrekel niti za deset milijard dolarjev, kar znaša debelih sedem milijard evrov in pol. Donald, ki je od leta 2005 poročen s Sevničanko, s katero imata tudi sina Barrona Williama, je priznal, da so ženske njegova velika slabost. »Nikoli se ne bi odrekel seksu z ženo. Vedno bi izbral njo, ker je preprosto neverjetna,« je razkril milijarder.

Slovenska lepotica pa je v enem od svojih intervjujev povedala, da ima za svoj dom že dolgo New York. Ker tudi njeni starši večino časa preživijo v ZDA, Melania nima potrebe po tem, da bi se vračala v domovino. Pravzaprav je že pozabila, kdaj je bila zadnjič na slovenskih tleh, saj je pomotoma zatrdila, da se je to zgodilo pred desetimi leti. No, v analih je zapisano, da sta z Donaldom na Brnik pompozno prispela avgusta 2002 in dvignila ogromno prahu. Zato pa se lepotica toliko bolje spominja Hrvaške, kjer naj bi kot otrok dopustovala s starši. Zanimivo je, da si Melania želi sina, ko nekoliko odraste, odpeljati na obisk Hrvaške in ne v Slovenijo, kot bi morda pričakovali slovenski patrioti. Njen dom v Sevnici, ki večino časa samuje, pa je menda kljub temu zelo lepo urejen.

Trumpova očitno vse bolj pozablja na slovenske korenine in vse kaže, da bo počasi izgubila tudi občutek za lepoto. »Njen obraz je tako napet kot obraz dojenčka,« so nedavno zapisali na ameriškem spletnem portalu TMZ. »Štiridesetletna Melania si je očitno privoščila plastične operacije in botoks, saj je vsako leto bolj zabuhla,« so še dodali in zraven objavili njene najnovejše fotografije, nekje pa jim je uspelo najti tudi fotografije iz mladosti, ko še ni bila poročena z ameriškim mogotcem in je bila še črnolaska.

Donald, ki je nedavno postal tudi dedek, medtem razmišlja o kandidaturi na prihodnjih predsedniških volitvah v ZDA. V sredo zvečer je v oddaji Piers Morgan Tonight povedal, da o tem resno razmišlja, vendar se bo dokončno odločil do poletja oziroma do junija. Trump, čigar premoženje v reviji Forbes ocenjujejo na dve milijardi dolarjev, je v oddaji razlagal, da gre ZDA slabo in da so izgubile tudi ves ugled v svetu. »Ljubim to državo in sovražim, kar se ji je zgodilo; po svetu pa se nam smejijo, saj nas tudi ne spoštujejo,« je še prepričan bogataš. Tako se nam morda celo obeta, da bo Slovenka postala tudi ameriška prva dama.