Nekdanji ljubimec: Oprah mi je vzel Stedman

Producent je spregovoril o svoji štirimesečni vezi s kraljico pogovornega šova

Objavljeno
18. februar 2011 17.28
P. P.
P. P.
Producent, ki živi v Los Angelesu, Reginald Chevalier (51), trdi, da je bil v zgodnjih 80. štiri mesece v vezi z Oprah Winfrey (57). Po njegovih besedah je bil za prekinitev njune veze kriv njen dolgoletni partner Stedman Graham (59).

Njuna veza se je končala hitro, kraljica pogovornih oddaj pa naj bi ga vrgla iz skupnega doma, medtem ko je bil na službeni poti. Oprah, ki jo je Reginald opisal kot hladno kot led, je zamenjala ključavnico in pustila Reginalda zlomljenega srca.

»Tudi ko sva bila par, sem vedel, da jo Stedman osvaja. Spomnim se, da je poklical, Oprah pa je rekla, da ne želi govoriti z njim ali pa me je prosila, naj rečem, da je trenutno ni v bližini,« je povedal Reginald, ki je prepričan, da je Stedman naredil vse, da bi dobil Oprah.

Spomnil se je tudi, kako so nekoč skupaj slavili novo leto. A trdi, da je Stedman tedaj na zabavo prišel z dekletom, ki jo je nagovoril, da mu pomaga osvojiti voditeljico. Stedmanova tedanja spremljevalka se je nenehno vrtela okoli Reginalda, ko pa se jima je približala Oprah, naj bi spremenila pogovor tako, da je bilo videti, kot da jo Reginald osvaja, kar pa seveda sploh ni bilo res.