Paris Hilton (30) ukradel torto za rojstni dan

Fotografijo torte, vredne dva tisoč dolarjev, objavil na facebooku.

Objavljeno
19. februar 2011 19.02
Šp. S.
Šp. S.
Paris Hilton je nedavno slavila 30. rojstni dan, a je ostala brez slastne torte. Bogata naslednica je imela veliko zasebno zabavo v Hollywoodu, kjer je bila obkrožena s približno 300 prijatelji. A očitno se je med njih pomešal tudi tat, ki je s seboj odnesel kar dva tisoč dolarjev vredno torto.

Za pogostitev je imela pripravljenih več tort in ena izmed njih je bila tudi velika rdeča iz pudinga v treh nadstropjih. Zamikala je še nepoznanega glasbenika z imenom Paz, ki je na zabavo prišel s prijateljem. S svojim slastnim plenom se je pohvalil kar na facebooku: »Zjutraj sem se v dnevni sobi zbudil s torto, vredno 2000 dolarjev. Velika je. Rdeča je. Na njej piše Paris in je zelo okusna.«

Paz je ob sliki opisal tudi, kako je torto dobil. Da jo bo odnesel s seboj, se je odločil, ko je opazil, da je ne bodo postregli. Natakarica naj bi mu celo zagotovila, da bo torta po končani zabavi romala v smeti, kar bi bilo škoda. Njegovo poslanstvo je bilo od tedaj naprej rešiti razkošno torto.

Zakaj naj torte ne bi postregli gostom ni znano, saj jo je Paris sama naročila umetnici Lucid. Bila je v stilu Moulin Rougea, ki je bil tudi tema zabave. Torto so do zdaj najbrž že pospravili, saj je Paz prek facebooka vse prijatelje povabil na veliko zabavo. Nas pa zanima, ali je Paris opazila, da je ostala brez ene izmed številnih tort? Le eno je jasno, neznani glasbenik Paz bo zdaj v Hollywoodu veliko bolj slaven!