Pijana in agresivna Aguilerova (30) končala v priporu

Policiji ni preostalo drugega, kot da ju odpelje na streznitev.

Objavljeno
02. marec 2011 13.09
Mo. S.
Mo. S.
Kot da se ni dovolj osramotila že med petjem himne na Superbowlu; zdaj je svet preplavila še vest, da je pevko Christino Aguilera (30) in njenega fanta, 25-letnega Matthewa Rutlerja med vožnjo ustavila policija in ugotovila, da sta oba krepko pijana.

Zgodilo se je v torek zgodaj zjutraj na zahodu Hollywooda. Policist je ustavil sivega mustanga in ocenil, da je Matt pod vplivom alkohola, prav tako pa tudi njegova sovoznica. Seveda so ju preizkusili s testom, tiskovni predstavnik tamkajšnje policije pa se je odločil, da medijem razloži, zakaj sta oba končala v priporu.

On si je pridržanje prislužil z vožnjo pod vplivom alkohola, iz pripora se je rešil s plačilom zajetne varščine, Christina pa je bila po besedah policista ekstremno pijana in agresivna. Ker svojega vedenja ni znala nadzorovati in je policistom delala preglavice, so jo zaradi varnosti odpeljali v pripor, kjer je prespala in se, upajmo, tudi streznila. Zoper nje kazenske ovadbe sicer ne bodo podali, saj so želeli le, da pride k sebi.

Sum, da je pevka precej podvržena alkoholu, je potrjen, zdaj pa menda nanjo pritiskajo tudi prijatelji, češ naj se vendarle prijavi v kakšen center za odvajanje od te mamljive substance.