Pohotnico Britney
 bi pokazal javnosti

Zapeljevala ga je v Evinem kostumu in mu pošiljala svoje fotografije.

Objavljeno
13. marec 2011 23.02
T. P.
T. P.
Pretekla leta so življenje Britney Spears (29) pretresali škandali, zlobne govorice in nelaskave fotografije, zdelo se je, da se je pop princeska povsem zlomila pod težo slave. A s prihajajočim novim albumom Femme fatale in pevskim prvencem Hold it against me, ki je že završal na vrhu svetovnih glasbenih lestvic, se je zazdelo, da se je končno iztrgala iz krutega primeža nenaklonjenih zvezd. A še preden smo to misel lahko izrekli na glas, je svetlolaska znova pristala na naslovnicah tračarskih revij – tja pa je nista pripeljala pevski in plesni talent, temveč škandalozno vedenje. Spet. Grozi ji namreč objava izjemno podrobnih golih fotografij, ki naj bi jih pošiljala nekdanjemu varnostniku; z njim je vpletena v večmilijonsko tožbo o spolnem nadlegovanju.

Pohotna pevka

Drama se je začela preteklo poletje, ko je Fernando Flores, ki si je začel služiti kruh kot osebni stražar ameriške zvezdnice, obtožil Spearsovo spolnega nadlegovanja. Po stanovanju naj bi se sprehajala v Evinem kostumu in ga tako poskušala zvabiti v svoj objem, zaradi vztrajnega upiranja njenim čarom pa naj bi mu ta celo grozila z odpustom. Nezaželeno seksualno draženje je nekdanjega policista, zdaj starega 29 let, prisililo k odpovedi, pravico pa poskuša poiskati v sodni dvorani. In očitno meni, da bi z dobrimi desetimi milijoni evrov lahko našel mir in izgubljeno dostojanstvo. Muhavost in vročekrvnost pevke številnih uspešnic je Flores sprva poskušal podkrepiti z obtožbami, da zvezdnica zlorablja svoja otroka, saj pri vzgoji uporablja tudi pas. Zlobna namigovanja so ji na glavo nakopala socialno službo, ki pa v Floresovih klevetah ni odkrila niti zrna resnice. A temnolasi mišičnjak, ki naj bi v zvezdnici zbudil skomine, se ne vda zlahka. Ker zgolj njegove besede očitno niso zalegle, zdaj trdi, da lahko trditve podkrepi s fizičnimi dokazi. V obupnem poskusu, da ga spravi v posteljo, naj bi mu zvezdnica namreč pošiljala svoje gole fotografije, ki niso ničesar – ampak resnično ničesar – prepuščale domišljiji. »Fotografije so izjemno nazorne, pri večini njenih oboževalcev pa bodo vzbudile zgroženje in gnus. Na nekaterih fotografijah je le v zapeljivem spodnjem perilu v še bolj vročih položajih, na drugih pa je ne zakriva niti krpica. Vsekakor pa je njihov namen očiten: vzburiti Fernanda do te meje, da bi se vdal njenim čarom,« je dejal njegov prijatelj. »Poslala mu jih je aprila lani, ko so bili njeni poskusi zapeljevanja del vsakdanjika. Že mesec dni pozneje pa sta končala poklicno sodelovanje.« V svetu fotomontaž to morda niti ne bi bilo tako kritično, a Flores menda lahko dokaže, da so bile gole fotografije posnete z njenim mobilnim telefonom ter poslane na njegovo telefonsko številko. Zvezdnica, stara 29 let, vse obtožbe sicer zanika, njeni zagovorniki pa kljub temu poskušajo obdržati proces za zaprtimi vrati sodne dvorane.

Pekel diete

Ameriški pop senzaciji po eni strani torej grozi razkritje izjemno intimnih fotografij, po drugi pa se je znova vitka lepotička nastavila objektivu enega najbolj priznanih modnih fotografov Ruvena Afanadarja ter za aprilsko izdajo revije Out pokazala več kot marsikatera druga ženska, k sreči pa tokrat končno spet v izjemno laskavi luči. A seksi fotografije ene najbolj prepoznavnih zvezdnic ne razkrijejo le njene zmage v boju s kilogrami, temveč tudi (do zdaj nevidene) tetovaže v bližini intimnih predelov in neverjetno gibčnost, s katero skoraj spominja na dekle iz gume, ne pa na mater dveh otrok, za katero so nebesa izlet s svojimi malčki. Pekel pa – kot verjetno za številne druge ženske – dieta. »O preštevanju kalorij ne razmišlja, saj se zelo rada vdaja veliki pregrehi, mastni in sladki hrani, medtem ko v sadje in zelenjavo zagrize z odporom.« Tako morda ni čudno, da ji ni tako tuja misel iti za lepoto pod kirurški nož. Konec koncev je to morda lažje, vsekakor pa hitreje kot preštevanje kalorij, odtegovanje hrane in naporna telesna vadba.