Pravi, da Sandra (46) ni hotela seksati

Jesse James ne more prenesti blatenja po medijih, zato bo napisal knjigo o razhodu s Sandro.

Objavljeno
12. marec 2011 18.53
T. L.
T. L.
Jesse James (41) ni prenesel več blatenja po medijih in se je zato odločil, da spregovori o razhodu in ločitvi z oskarjevko Sandro Bullock (46) bo namreč napisal knjigo spominov. Podpisal je namreč pogodbo, ki ga zavezuje, da bo v knjigi popisal svojo resnico življenja s Sandro.  

Možati Jesse naj bi prijatelju tako zaupal, da je telesna privlačnost med njima s Sandro izginila že več mesecev pred ločitvijo in da je Sandra nenehno zavračala seks. Ker se je počutil osamljenega, ga je to verjetno pripeljalo k temu, da je bil Sandri nezvest, je Jesse priznal prijatelju, ki pa je njegove besede prenesel tabloidu National Enquirer.

»Sandra je v posteljo vedno odnesla knjigo ali scenarij – vse, da bi se izognila Jessejevim dotikom. V posteljo je pripeljala svojih pet ali šest psov, tako, da Jesse skoraj ni imel prostora za spanje,« se je pridušal Jessejev prijatelj.

Jessejevo knjigo spominov nekateri že težko pričakujejo. Govori se, da bo v knjigi Jesse svojo nezvestobo upravičeval z izmišljotino, da je Sandra prikrita lezbijka. Kaj pa Sandra? Glede Jessejevih načrtov ni izjavila še nič, saj se je povsem posvetila posvojenemu sinu Louisu.

Jesse, ki je bil očitno bolj osamljen, kot je priznal, je v času zakona Sandro prevaral vsaj s sedmimi ženskami, nedavno pa se je zaročil s Kat Von D (29).