Prinčeva fantovščina bo na morju

Pripravlja jo Williamov mlajši brat in poročna priča Harry.

Objavljeno
23. februar 2011 16.16
Mo. S.
Mo. S.
Britanski princ William (28), ki bo 29. aprila z dolgoletnim dekletom Kate Middleton (29) stopil pred oltar, bo enega od zadnjih dni samskega življenja preživel na morju, kjer mu bodo družbo delali njegov mlajši brat Harry (26) in 20 najbližjih prijateljev, poroča britanski The Sun.

Zabavali se bodo na ladji, tako da bodo daleč od oči javnosti, dan brez deklet pa bo kot nalašč za uživanje ob vodnih športih. Po rekreaciji bosta sledila zabava ob žaru in izlet v bližnji zaliv, kjer bodo obiskali lokalne pivnice. Potek dneva je sestavil prav Harry, ki je sicer tudi Williamova poročna priča, a javnosti bolj znan po prekrokanih nočeh.

Zasidrani bodo ob jugu Velike Britanije, kje natančno, pa niso razkrili. Stroški fantovščine so ocenjeni na 2500 funtov (skoraj 3000 evrov).

Bodoča mladoporočenca sta poslušala nasvete kraljeve varnostne službe, ki jima je predlagala, naj svojo fantovščino oziroma dekliščino priredita na Otoku, sicer pa oba menita, da si razkošnih potovanj ta čas, ko se država sooča s krizo, ne smeta privoščiti.