Rihanna (22) je prevroča za mladoletnike!

Nov video je tako provokativen, da je prepovedan v enajstih azijskih državah.

Objavljeno
02. februar 2011 14.40
Mi. S.
Mi. S.
Pevka Rihanna (22) je znova dokazala, da je lahko brez sramu – tokrat v svojem novem videospotu pesmi S&M. Sicer je v svojih videospotih že večkrat pokazala več, kot je skrila, a tokrat je je res premaknila meje do skrajnosti, saj tokrat sploh ni na ogled za mladoletne osebe.

Rihanna podira tabuje in se v prizorih pojavlja oblečena v tesna lateks oblačila, v katerih izvaja različne sado-mazohistične scene, vsekakor pa se velikokrat ponorčuje iz medijev in novinarjev.

Že sam začetek videospota prikazuje, kako 22-letnico odvlečejo v sobo, polno novinarjev, kjer naj bi imela tiskovno konferenco – a tokrat daje intervju izza plastične stene, medtem ko imajo novinarju zvezana usta. Kmalu se predstavniki medijev znajdejo zvezani, medtem ko jih Rihanna, oblečena v belo spodnje perilo iz lateksa, pošteno prebiča.

V prizorih se pojavi tudi oblečena kot Playboyjeva zajčica, je tudi sama zvezana in se poskuša na vse pretege rešiti, nato ima kot psa na vrvici znanega blogerja Pereza Hiltona, zapeljivo v usta daje banano in liže sladoled.

Tudi priljubljen spletni portal youtube je video označil kot neprimeren za mladoletnike.


Pozor, video je primer le za osebe, starejše od 18 let!