Rusinja v kopalkah na naslovnici

Irino je na prireditvi spremljal tudi Cristiano Ronaldo.

Objavljeno
15. februar 2011 14.30
S. N.
S. N.
Priznana revija Sports Illustrated ima za leto 2011 nov obraz in še vse, kar spada k lepi ženski za svojo posebno izdajo, ki je posvečena kopalkam, ki skrivajo in odkrivajo obline.

Ta laskavi naziv je pripadel simpatični Rusinji Irini Šajk, ki je na Filipinih pozirala v roza kopalkah z rumenimi obrobami.

Petindvajsetletna manekenka, tudi lepša polovica portugalskega žogobrcarja Cristiana Ronalda, je veselo novico izvedela v ponedeljek v pogovorni oddaji Davida Lettermana.

Zvezdnik ameriške televizijske mreže NBC je gostil deset lepotic – poleg Irine so prišle še Anne Vyalitsyna, Julie Henderson, Kate Upton, Alyssa Miller, Chrissy Teigen, Hilary Rhoda, Genevieve Morton, Damaris Lewis in Izabel Goulart.

Vse do zadnjega ni bilo jasno, kateri bo pripadla ta čast. »Ko sem videla naslovnico, kar nisem mogla verjeti!« je bila navdušena Irina, ki jo je spremljal tudi Ronaldo, ki je nalašč za to priložnost priletel iz Madrida.

Rusinja tudi pove, kako skrbi za svojo postavo – petkrat na teden vadi, nikoli pa se ne poslužuje diet. Želi si ostati zdrava, kajti sreča in zdravje v notranjosti se kažeta tudi v zunanjosti.

Ob pogledu na fotografijo je jasno – Irina je zdrava kot riba!