Seks in Obama
 svetinji za idola

Svet je zajela biebermanija; mladi pevec je najbolj priljubljeni najstniški zvezdnik.

Objavljeno
21. februar 2011 19.16
A. O.
A. O.
Ameriko, Kanado in Evropo je zajela prava biebermanija. Zvezdnik Justin Bieber je namreč trenutno najbolj priljubljeni najstniški idol, ki ima milijone mladih oboževalk, te pa so zanj pripravljene narediti marsikaj. Dokaz za to je bila tudi velikanska množica pred londonskim Q2 Cineworldom, kamor je 16-letnik prišel na evropsko premiero svojega filma Never Say Never (Nikoli ne reci nikoli). Nekatere najbolj zagrizene so prišle na kraj dogodka že kar večer pred premiero, tam so vso noč kampirale ter si tako zagotovile najboljši prostor za ogled in morebitni dotik mladega pevca. Vsekakor pa jih Justin ni razočaral, saj jih je nagradil z veliko pozornostjo in nekaj vstopnicami za ogled svojega filma.

Najstnik že legenda

Dogodka pred Q2 pa se niso udeležile le zaljubljene najstnice, ampak tudi drugi. Množično kričanje in evforija sta se začela že pred prihodom pevca na prizorišče, in tako se je nadaljevalo kar šest ur. Nekatere oboževalke so kampirale pred Q2 že večer pred njegovim prihodom, druge pa so se postavile v vrsto že ob osmih zjutraj, da le ne bi zamudile priložnosti srečanja z idolom. Ko se je pojavil Justin, oblečen v oblačila znamke Dolce & Gabanna, so dekleta začela noreti, nekatere so planile v histerični jok, vzdušje pa je bilo podobnejše kakšnemu velikemu rock koncertu kot pa prihodu najstniškega pevca. Bieber je bil vidno navdušen nad množico in je dogajanje najprej spremljal z balkona, od koder je prisotnim pošiljal poljubčke, nato pa se je pridružil množici, delil avtograme in se fotografiral s posamezniki. Namen njegovega obiska Evrope je bila premiera njegovega 3D-filma, ki je pravzaprav dokumentarec o njegovem življenju in vzponu do slave. Film med drugim prikazuje posnetke Justina, ko je bil še dojenček, ko je bil malce starejši, in tiste z njegove svetovne glasbene turneje. V njem nastopajo tudi številni zvezdniki, kot so Snoop Dogg, Miley Cyrus, Jaden Smith ter njegov prijatelj in mentor Usher. Tudi na premieri ni manjkalo zvezdniške smetane, saj so bili tam tudi Craig David, Alesha Dixon in Jessie J., ki so prišli podpirat vse uspešnejšega mladega talenta.

Seks iz ljubezni

Justin je dal pred dnevi tudi intervju za neko ameriško revijo, kjer se je med drugim dotaknil teme spolni odnosi pred poroko. Ta namreč marsikje velja za zelo delikatno in se ji zato nekateri raje izognejo. Vzgojen je bil kot kristjan, zato ni nič čudnega, da ima, kar se tiče spolnih odnosov, malo bolj zadržane poglede. Bieber sicer pravi, da ni pristaš tega, da pred poroko ne bi smeli seksati, vendar pa se mu zdi pomembno, da s tem počakaš, dokler ne najdeš osebe, ki jo ljubiš. »Menim, da ne bi smel imeti spolnih odnosov z nikomer, razen če je to oseba, ki jo ljubiš,« je povedal, nato pa na vprašanje, ali verjame, da do poroke ne smeš seksati, dodal: »Mislim, da bi moral počakati na osebo, v katero si zaljubljen.« V intervjuju pa žal ni izdal, ali tako čuti tudi do domnevne punce Selene Gomez, vendar pa je novinar menda s kotičkom očesa ujel njuno skupno fotografijo na Justinovem prenosnem računalniku.

Bieber, rojen v Kanadi, je v svoji glasbeni karieri vse od prvenca z naslovom My Bieber po nekaterih ocenah zaslužil že vrtoglavih 100 milijonov dolarjev (73,5 milijona evrov), poleg tega pa je v zadnjem času ena izmed najbolj iskanih oseb na googlu, na youtubu so si ga ogledali že več kot milijardokrat. V svoji kratki karieri je prodal devet milijonov albumov po vsem svetu, zanimivo pa je tudi, da je že dvakrat nastopal za ameriškega predsednika Baracka Obamo. Da je fant priljubljen, pove tudi dejstvo, da mu na twitterju sledi 6,3 milijona oboževalcev, na facebooku pa ima 16,5 milijona prijateljev. Iz Anglije je že odpotoval v Pariz, kjer se bo pridružil Usherju in se udeležil enega izmed predvajanj filma.