Shakira v Barcelono 
zaradi nogometaša

Španski mediji namigujejo, da je zvezdnica v zvezi z nogometašem Gerardom Piquejem.

Objavljeno
02. februar 2011 20.20
M. K.
M. K.
Ob najnovejši novički iz sveta zabave se je Špancem dobesedno utrgalo. Ena največjih seks ikon sodobnega časa, pevka Shakira, ki prihaja iz Kolumbije, se seli na staro celino, v Barcelono. Prebivalci katalonske prestolnice so bili ob novici še posebno navdušeni, saj je zvezdnica v začetku leta uradno potrdila govorice, da je po 11 letih spet samska. »V Barceloni živi njena sestra, zato je že zdaj rada obiskovala to mesto. Pred nekaj dnevi pa se je dokončno odločila, da bo Barcelona njen novi dom,« je povedal Shakirin predstavnik za stike z javnostjo.

Kolumbijka je že našla primerno hišo; ogromno vilo na obrobju mesta, katere lastnik je nekdanji svetovni prvak v daljinskem plavanju David Meca. Najela jo je za nedoločen čas. Razkošno poslopje, nekdanji samostan, je sicer glasbenici že znano, saj je lani prav v bazenu ob tej hiši snemala videospot za skladbo Loca, pri kateri je sodelovala z Dizzeejem Rascalom. »Daleč od oči, daleč od srca, pravi star pregovor. Morda se bo tako lažje soočila z razpadom zveze z Antoniem de la Ruejem,« je pevkino selitev v Barcelono komentiral eden od njenih znancev.

Shakira in njen nekdanji fant, sin nekdanjega argentinskega predsednika, vseskozi zatrjujeta, da sta ostala dobra prijatelja, kar argumentirata z dejstvom, da še vedno poslovno sodelujeta. Antonio je namreč že od začetka Shakirine kariere njen menedžer. Španski mediji pa navajajo, da je bil razlog za razpad zveze nogometni zvezdnik Barcelone Gerard Pique. Da se med svetovno znanima in uspešnima človekoma nekaj plete, so številni mediji namigovali že vse od svetovnega prvenstva v Republiki Južni Afriki, med katerim sta se spoznala. Shakirin hit Waka, Waka je bil namreč himna lanskega nogometnega spektakla in pevka ga je v živo odpela na prizorišču. V javnosti je odjeknila prava afera, ko so Piqueja in Shakiro fotografirali ob prihodu iz istega hotela, kjer naj bi novopečena zaljubljenca preživela dve skupni noči.

Pri vsej zgodbi je najzanimivejše, da sta bila takrat še oba zaročena, a ne drug z drugim. Piquejeva zaročenka je Nuria Tomas, s katero se slavni nogometaš uradno sicer še ni razšel. Govorice o domnevni zvezi med pevko in športnikom so zdaj podkrepile še fotografije, posnete prejšnji konec tedna, ko so ju videli skupaj v španskem obalnem mestecu Blanes. Nič čudnega torej ni, da njeno selitev v Barcelono bolj kot s sestro povezujejo prav s Piquejem, ki je znan po številnih posteljnih avanturah z lepimi dekleti in celo s fanti!

Maja lani je svet obkrožila fotografija, na kateri je Gerard tesno objet s klubskim kolegom Zlatanom Ibrahimovićem; skupaj sta naslonjena na avtomobil in se držita za roke. Avtor fotografije ni znan, skrivnostno se je pojavila na socialni mreži facebook in se kot požar razširila po spletu. Nekateri opozarjajo, da gre brez dvoma za neslano šalo, spet drugi namigujejo, da bi bil prizor lahko resničen. Zlatan, švedski reprezentant bosanskih korenin, ki se je iz milanskega Interja preselil v katalonsko prestolnico, naj bi bil sicer srečno poročen s Heleno Seger, s katero ima tudi dva otroka, štiriletnega Maximiliana in dveletnega Vincenta.