Sharon (52) ima vlomilca

Ob aretaciji je vlomilec zatrjeval, da je sin Hillary Clinton.

Objavljeno
28. februar 2011 19.44
A. O.
A. O.
Sharon Stone (52) je pred dnevi dobila bitko na sodišču. Uspelo ji je namreč pridobiti prepoved približevanja za moškega, ki je pred tedni vlomil v njeno hišo in ob aretaciji trdil, da je sin Hillary Clinton (63) in da ima vso pravico bivanja v hiši.

Po nekaterih podatkih Sharonino hišo kljub uspešno pridobljeni prepovedi približevanja še vedno redno nadzorujejo patrulje losangeleške policije, ki se v izmenah vozijo okoli njene hiše. Vse skupaj se je začelo, ko je pred tedni v njeno hišo vlomil Bradly Gooden, neuravnovešeni in morda celo shizofreni 38-letnik, ki se je pripeljal iz Ohia v Kalifornijo le zato, da bi vlomil v hišo Stonove. Ker je bil tam seveda nezaželen, so po njega prišli policisti, ob aretaciji pa jim je povedal, da je že pri svojih dveh letih napisal scenarij za megauspešni film Kraljev govor in da je sin Clintonove. Ta naj bi kupila hišo in jo dala njemu, zato ima zdaj pravico bivanja v njej. Sharon je po dogodku v izjavi zapisala, da je bilo vlomilčevo vedenje »zelo alarmantno in nadležno« in da se je počutila nadlegovano. Po prepovedi približevanja se Gooden ne sme približati igralki, njenemu domu ali njenim trem otrokom na manj kot 100 jardov (okoli 90 metrov).

Sharon Stone je se je prebila v svet slavnih s svojimi velikokrat erotično nabitimi vlogami v filmih, kot sta Prvinski nagon in Kazino – ta ji je prinesel tudi nominacijo za oskarja.