Spodrsljaji velikih zvezdnikov na rdeči preprogi

Nekateri razgaljeni, drugi na tleh, tretji preklinjali  ... ups!

Objavljeno
28. februar 2011 13.23
Šp. S.
Šp. S.
Čeprav je bila sama podelitev zlatih kipcev dokaj predvidljiva, pa zato niso bili prav nič predvidljivi povabljenci že tradicionalne 83. slavnostne prireditve. Vsekakor so nekateri izmed velikih zvezdnikov poskrbeli za dinamično, pestro in zanimivo dogajanje.

Melissa Leo sočno preklinjala

Ameriška igralka Melissa Leo (50) je med prejemanjem svojega prvega oskarja v karieri za film The Fighter sočno zaklela in tako postala prva oseba na prireditvi, ki je preklinjala na odru. Vzkliknila je, da se ji je pred dvema letoma, ko je opazovala na odru Kate Winslet (35) vse zdelo tako prekleto lahko in v hipu spoznala, da je prestopila mejo. »Ups« je hitro postavila roko pred usta, medtem ko se ji je na obrazu izrisal občutek sramu.

Režiser na tleh

Najbolj je zbrane, predvsem pa fotografe, ki so ujeli nerodni trenutek, šokiral režiser Quentin Tarantino (47), ki se je na zabavi po svečani prireditvi očitno odlično zabaval, celo tako zelo, da je po njej letel naravnost na nos! Je temu botroval alkohol? Namreč, ko je kot pravi kavalir odprl vrata limuzine igralki Paz de la Huerta, se je odpravil na drugo stran avtomobila, a se je nerodno spotaknil in padel, fotografi pa so dobili res dober material.

Nicole Kidman najslabše oblečena

Modne kritike je najbolj presenetila Nicole Kidman (43), a tokrat ne pozitivno. Vedno uglajena in ekstravagantna igralka je na rdeči preprogi nosila belo orientalsko obleko Christiana Diorja in očitno močno udarila mimo, saj so jo razglasili za najslabše oblečeno ta večer. Poznavalci pravijo, da jo je postarala, videti naj bi bilo, kot da jo je narobe obrnila, bila je preveč podobna poročni, opazili so celo, da je uporabila preveč botoksa. Tudi frizura, konjski rep, je bila za prireditev na tako visoki ravni preveč preprosta, trdijo.

Madonna pokazala zadnjico

Ameriška pop glasbenica Madonna (52) je bila na noč oskarjev največja nočna mora 14-letne hčerke Lourdes. Dekle je končno dobilo povabilo v svet slavnih, potem pa zardevalo ob neprimernih oblačilih matere na rdeči preprogi. Madonna se je očitno zataknila nekje v letih, ko je še nastopala s pesmijo Material Girl in oblečena v le nekaj koščkov čipk, ponosno razkazovala zadnjico.

Končno: Justin Bieber s punco

Že nekaj časa se je šušljalo, da je najstniška zvezda Justin Bieber (16) vrgel oko na dve leti starejšo igralko Seleno Gomez. Zdaj je uradno potrjeno in mnogo src najstniških oboževalk je zlomljenih! Javnosti je parček namreč svoje razmerje razkril včeraj na zabavi v Los Angelesu. Mlada umetnika so zvesti zasledovalci opazili na kar nekaj zmenkih že preteklo leto, skupaj naj bi bila celo na romantičnih počitnicah za novo leto. Vendar sta zvečer prvič z roko v roki zakorakala med ljudi. Bila sta celo barvno usklajena pri izbiri oblačil. Selena je nosila rdečo obleko, Justin pa si je kot dodatek k črnemu smokingu nadel rdeč robček, ujemala sta se v vseh pogledih. Mediji so zaljubljenca, ki sta prvič za fotografe pozirala skupaj in se drug od drugega nista mogla odtrgati, že razglasili za najbolj vroč nov parček.

Oglejte si neposrečeni govor Melisse Leo: