Srečne Nicole (43) trnova
 pot do popolne družine

Zdaj ima igralka popolno družino in moža, country pevca, ki ga ljubi.

Objavljeno
05. marec 2011 13.03
Ba. F.
Ba. F.
Igralka Nicole Kidman je danes ponosna mama štirih otrok, toda do družine je bila pot trnova, je potožila v intervjuju za avstralsko različico oddaje 60 Minutes. »Za mano je prav burno obdobje, ko sem si močno prizadevala za to, da bi zanosila, pa mi ni in ni uspelo. Ni mi bilo lahko,« je povedala. Avstralska lepotica, stara 43 let, je v zakonu z igralcem Tomom Cruisom, ki je trajal 10 let, posvojila dva otroka, hčer Isabello Jane in sina Connorja Anthonyja, prvega otroka, ki ga je rodila sama, pa je dobila v zakonu s prav tako 43-letnim country pevcem Keithom Urbanom; poročila sta se junija 2006, deklico Sunday Rose pa je Nicole rodila 7. julija 2008. Decembra lani sta z možem presenetila oboževalce in svetovno javnost z novico, da bosta razširila družino: 28. decembra je privekala na svet njuna prav tako biološka hči Faith Margaret, ki pa jo je rodila nadomestna mati.

»Obupno sva si želela še enega otroka,« je bila igralka iskrena v intervjuju in nadaljevala: »Kdor je doživel ta pekel, ko si tako močno želiš otroka, pa si vsakič znova razočaran, ker ne moreš zanositi, ve, kaj sva doživljala s Keithom. Ta bolečina, izguba – res je težko. Želela sva si še eno bitjece, pa nisem mogla zanositi.« Kidmanova, ki se je še kako dobro spomnimo iz odličnega filma Stanleyja Kubricka Široko zaprte oči iz leta 1999, kjer je zaigrala zraven Toma Cruisa, je prisostvovala rojstvu Faith Margaret. »To je bila zelo čustvena in ganljiva izkušnja,« je še dejala. »Res je izjemna ženska, da se je odločila za tako veliko in pomembno stvar. Neskončno sem ji hvaležna,« pa je povedala o nadomestni materi.

In čeprav so njeni štirje otroci prišli na svet različno, pravi, da ima vse prav enako rada. »Otroci so otroci in zanje bi dala svoje življenje. To je brezpogojna ljubezen,« je bila iskrena v nedeljski oddaji. Beseda pa je tekla tudi o laseh slavnih deklic: Faith Margaret je očitno podedovala materine rdeče lase, z njimi je namreč prišla na svet, toda zvezdnica filma Zajčja luknja iz leta 2010 je takoj pristavila: »Rdečelasa je bila tudi Sunday Rose, zdaj pa ima popolnoma svetle.«

Slavna igralka, ki je tako preživljala pravo dramo z zanositvijo in potomci, ima danes očitno popolno družinsko življenje, ki mu posveča kar največ časa. In to z največjim veseljem. V oddaji pa kakopak niso mogli mimo njenega pevca Keitha, ob čigar omembi se ji obraz kar razjasni: »Nora sva drug na drugega,« je žarela, »resnično sem vesela, da sem spoznala pravega zame. On je tisti, ki me ljubi in varuje, super fant je!«

Ali bosta še imela otroke, so bili hudomušni novinarji. »Hvaležna sva za družino, ki jo imava, in sva srečna. Toda nikoli ne reci nikoli,« je skrivnostno sklenila intervju.