Trener Britney Spears (29) prihaja v Ljubljano

Slovenski ljubitelji aerobike bodo v soboto in nedeljo prišli na svoj račun.

Objavljeno
04. marec 2011 14.07
STA
STA
V Ljubljano bo v okviru 15. dne aerobike prišel eden najbolj znanih trenerjev, Američan Tony Stone, ki je delal in treniral z mnogimi svetovno znanimi imeni, kot so Britney Spears, Kelis, Beyoncé, Justin Timberlake in Michael Jackson.

Petnajsti dan aerobike bo pod vodstvom priznanih inštruktorjev s celega sveta v športnem centru Konex v Ljubljani. Nike konvencija aerobike bo s svojim tradicionalno izjemnim programom letos že 15. navdušila vse ljubitelje plesa, aerobike, joge in pilatesa.

Lani se je aerobične konvencije lani udeležilo več kot 700 udeležencev, letos jih je prijavljenih še več. Da tudi letos ne bo dolgčas, bodo poskrbela številna svetovno priznana imena, ki bodo poučevala športne navdušence. Ob Stonu bo s svoje znanje fitnesa in pilatesa kazal Italijan Max Costa, Per Markussen, eden najbolj uveljavljenih inštruktorjev na Švedskem, bo udeležencem zaupal skrivnosti ustvarjalnih in inovativnih koreografij, Nikkie Riozzi iz Anglije bo na konvenciji delila svoj širok spekter znanja od hiphopa do borilnih veščin, Natalija Kolesnikova pa bo dodala svojih 10 let izkušenj, ki jih je pridobila kot fitnes trenerka v Rusiji.

Še nekaterim drugim tujim inštruktorjem se bodo pridružili tudi najboljši slovenski trenerji in plesalci, med njimi tudi letos ne bosta manjkala učiteljica joge Nataša Zajc in plesalec Dario Šegovič. Peter Dragovič bo na svoji predstavitvi združil elemente plesa in aerobike, Marko Geršak pa bo v svojem programu prepletal pilates in jogo. Marsikoga bo pritegnila tudi prva ura učiteljice zumba vadbe v Sloveniji Azre Devedžić.

V konvencijo sta vključeni tudi Gimnastična zveza Slovenije in Fitnes zveza Slovenije.