Večerjala brez sina

Najin otrok je popoln, je prepričan Bardem, ki se že pripravlja na snemanje novega filma.

Objavljeno
11. februar 2011 19.08
M. K.
M. K.
Penelope Cruz in njen mož Javier Bardem sta si v sredo zvečer v restavraciji Koi v Los Angelesu privoščila romantično večerjo. To je eden izmed njunih prvih skupnih izhodov, potem ko sta v začetku meseca dobila sina Lea Encinasa Cruza. Ponosni očka je o prvorojencu povedal: »Nikoli si nisem misli, da starševstvo tako osrečuje. Najin otrok je popoln.«

Zvezdnika pa obveznosti, ki jih ima kot oče, niso odvrnile od dela. Španski igralec je v začetku tedna podpisal pogodbo za novi film; igral bo Rolanda Deschaina, glavnega junaka fantazijske serije vesternov The Dark Tower, ki jih bodo posneli po knjižni uspešnici avtorja Stephena Kinga. Zgodba bo na velikih platnih izšla v treh delih, na režijski stolček pa bo sedel priznani hollywoodski režiser Ron Howard, ki je zaslovel z nekaterimi najbolj gledanimi filmi zadnjega desetletja, kot so Da Vincijeva šifra, Angeli in demoni, Čudoviti um in Apollo 13. Napeta trilogija naj bi v kinematografe prišla leta 2013.

Bardem je za vlogo v zadnjem filmu Ču do vi to nominiran za oskarja; zlati kipec je že prejel leta 2007, in sicer za stransko vlogo v drami Ni prostora za starce.