»Z Japonske sem moral evakuirati vse svoje kurbe!«

Raper 50 Cent se je grdo ponorčeval iz naravne katastrofe.

Objavljeno
14. marec 2011 18.39
Mo. S.
Mo. S.
Po potresu in cunamiju, ki sta prizadela Japonsko, nekateri še vedno ne dojamejo, kakšna katastrofa se je v resnici zgodila. Nasprotno, iz nesreče drugih se celo norčujejo. Tako je raper 50 Cent na svojem twitterju zapisal nekaj »globokih« misli, medtem ko se na tisoče ljudi še vedno bojuje za preživetje.

V petek, ko je cunami grozil tudi zahodni obali ZDA, je zapisal: »Val bo udaril ob 8. uri, potem pa bodo nori beli ljudje poskušali surfati.« To pa še ni bilo vse, v drugem zapisu je namreč omenil, da je stvar zelo resna. Iz Los Angelesa, s Havajev in Japonske je namreč moral evakuirati vse svoje kurbe. »Moral sem to storiti. Lol,« je dodal na koncu.

Po nekaj minutah se je vendarle ohladil in nesrečnikom izrazil sočutje, saj so se oboževalci na neprimerne objave takoj odzvali. Odgovoril jim je, da je položaj res nor in pozval vse, naj molijo za tiste, ki so koga izgubili. Poskušal se je opravičiti še z zapisom, da je želel svoje virtualne prijatelje le šokirati, saj naj bi bili nekateri preveč ignorantski, ob vsem tem pa dodal še, da lahko zapiše, kar si zaželi.

Kljub trdosrčnemu raperju so se nekatere pomembne osebnosti že odločile, da bodo Japonski v teh težkih časih pomagale po svojih najboljših močeh.