Z mladoletno Ruby se je zabaval tudi Ronaldo

Nogometaša je zabava stala 4000 evrov, užalil pa jo je s sporočilom, ki ga je pustil ob postelji.

Objavljeno
21. februar 2011 10.59
T. L.
T. L.
Ena od najbolj poznanih ljubimk italijanskega premierja Silvia Berlusconija Karima El Mahroug, bolj poznana kot Ruby Srcelomka trdi, da je kot mladoletnica seksala tudi z nogometnim zvezdnikom (in v prostem času velikim ljubiteljem žensk) Cristianom Ronaldom.

Ruby je italijanskim preiskovalcem priznala, da je kot 17-letnica 29. decembra 2009 v milanskem nočnem klubu Hollywood spoznala Ronalda, za noč, ki sta jo skupaj preživela tri tedne kasneje v luksuznem hotelu, pa ji je plačal 4000 evrov.

»Ronaldo me je zaustavil v klubu, imel je mizo v separeju, dal mi je nekaj komplimentov in izmenjala sva si telefonske številke. Da je nogometaš, sem izvedela šele čez nekaj dni, ko sva bila skupaj v restavraciji in so ga ljudje prosili za avtograme. Vedel je, da sem mladoletna,« je povedala Ruby in dodala, da jo je tri tedne po tem, ko sta se spoznala, Ronaldo povabil v svoj apartma v petem nadstropju hotela.

Povedala je, da jo je poznani nogometaš prizadel s sporočilom, ki ji ga je pustil po seksu. Ko se je Ruby zjutraj prebudila, Ronalda ni bilo v sobi, namesto tega pa jo je pričakalo sporočilo: Upam, da te ne bo več v sobi, ko se vrnem. Denar je poleg torbice.

Nekaj tednov kasneje se mu je Ruby maščevala: ko sta se srečala v nekem drugem milanskem nočnem klubu, mu je na glavo zlila kozarec šampanjca.

V Italiji je seks z dekleti, starejšimi od 14 let, sicer legalen, je pa kaznivo dejanje plačevanje spolnih storitev mladoletnicam. Po Rubyjinem razkritju se mnogi sprašujejo, ali se bo poleg Berlusconija na sodišču moral zagovarjati tudi Ronaldo.