Željko Mitrović v dar dobil bentleyja

Podarila mu ga je nemška grofica, s katero sta skupaj v bolnišnici.

Objavljeno
15. februar 2011 18.59
P. P.
P. P.
Lastnik televizije Pink Željko Mitrović je od nemške grofice, s katero sta se spoprijateljila v bolnišnici, nepričakovano dobil v dar dragoceni avtomobil.

Mitrović pravi, da je bolnišnica Malteških vitezov v nemškem Flensburgu zelo zanimiva – v njej mnogim rešijo življenje, morda je tudi zato polna zanimivih zgodb. Kar se mu je zgodilo, je mislil, da se dogaja le še v filmih: od starejše gospe, ki je ležala v sosednji sobi, je namreč dobil avtomobil in bil popolnoma šokiran.

Gospa Liza je nemška grofica in je po Mitrovićevih besedah zelo dobra in vesela ženska, čeprav je resno bolna. Družita se, odkar je prišel v bolnišnico, veselilo jo je, ker jo zna nasmejati. Vsako jutro naredi kapučino za oba, zato ga kliče kar angel. V nekem trenutku je tako prišla do njega in mu rekla: »Želim vam nekaj podariti, ker mi zadnje dni življenja delate tako lepe.«
Nato mu je dala ključe svojega avtomobila, ko pa sta skupaj odšla do okna, da mu ga pokaže, je imel kaj videti – zunaj je stal dragoceni bentley. Mitrović pravi, da je ostal brez besed, gospa Liza pa niti slišati ni hotela o tem, da bi odbil njeno darilo.

Lastnik rožnatega imperija se kmalu vrača domov

Ker se njegovo zdravstveno stanje popravlja, se bo Mitrović kmalu vrnil domov. »Počutim se zdravo, to pa kažejo tudi moji zadnji izvidi. V desetih dneh se nameravam vrniti v Srbijo. Kljub vsemu pa bom spoštoval vse, kar mi bodo rekli zdravniki, saj me je izučilo, da lahko brez obotavljanja verjamem le tistim, ki so mi rešili življenje in storili vse, da se spet počutim kot mladenič,« je skozi smeh sklenil Mitrović