Zmenek z Jennifer (42) prinaša zaslužek

Gre za stavo iz najstniških let, če jo izgubi, bo ob tisoč zelencev.

Objavljeno
24. februar 2011 19.11
Ba. F.
Ba. F.
Ashton Kutcher, za katerim vzdihuje marsikatera oboževalka, je v nedavni zabavni oddaji The Graham Norton Show presenetil s stavkom, da si želi na zmenek peljati Jennifer Aniston. Občinstvo se je kakopak začudilo, saj je ameriški igralec, ki je 7. februarja praznoval 33. rojstni dan, že dobrih pet let poročen s prav tako igralko, 48-letno Demi Moore.

Toda komedijant in nekdanji fotomodel je takoj razložil: če simpatične Anistonove ne pelje na zmenek, bo ob tisoč ameriških dolarjev, preračunano v našo valuto pa njegova stava znaša okoli 730 evrov, približno toliko, kot je minimalna slovenska plača. Zakaj? Ker je v najstniških letih s prijateljem stavil tisočaka, da bo nekoč šel na randevu z danes 42-letno zvezdnico več romantičnih komedij, nazadnje Moje neprave žene, kjer je nastopila zraven Adama Sandlerja. In če noče izgubiti stave, jo mora peljati ven. Ali bo prosil za dovoljenje ženičko Demi ali pa se bo moral sprijazniti s porazom in plačati prijatelju iz najstniških let.

»Imel sem 17 let in Jennifer je krasila moj ohranjevalnik zaslona,« je še povedal in nadaljeval, »pet let pozneje sem jo dejansko srečal in vprašal Brada Pitta (ki je bil takrat še poročen z Anistonovo, op. a.), ali lahko njegovo ženo peljem na zmenek.« Pitt menda ni imel prav nič proti. »Pa sem se opogumil in jo povabil ven, a me je zavrnila,« je bil iskren zvezdnik humoristične nanizanke Oh, ta sedemdeseta.

Od takrat pa se je zgodba ironično obrnila: Ashton je poročen z Moorovo, Jennifer Aniston pa je samska in v večnem iskanju princa na belem konju. Toda producent in voditelj zabavnega resničnostnega šova Pa sem te! (Punk'd) še vedno upa, da mu bo uspelo dobiti stavo: »Danes sva prijatelja in morda mi lahko uspe, toda zdaj moram za dovoljenje vprašati svojo ženo Demi in ne vem, kako naj načnem to temo. Toda želim dobiti stavo in obdržati tisočaka!«