Dodobra je obdelal tuji avtomobil

Konec minulega tedna so policisti obravnavali sedem kaznivih dejanj.

Objavljeno
13. februar 2011 13.37
O. B.
O. B.
LENDAVA – Konec minulega tedna so pomurski nepridipravi, ki običajno kradejo, vlamljajo, uničujejo in skrbijo za druga kazniva dejanja s področja kriminalitete, bili nekoliko prizanesljivejši do policistov in kriminalistov ter seveda oškodovancev. Omenjenih kaznivih dejanj so policisti obravnavali le sedem, in sicer goljufijo, štiri tatvine in dve poškodovanji tuje stvari.

Lendavski policisti so obravnavali poškodovanje osebnega avtomobila, na katerem je neznanec povzročil za 1500 evrov škode in poškodovanje vhodnih vrat igrišča osnovne šole, kjer je povzročeno za 100 evrov škode. Prav tako so lendavski policisti v Dobrovniku obravnavali kaznivo dejanje, ko je neznani storilec ukradel les v vrednosti 250 evrov, in goljufijo pri plačevanju goriva.

Policisti iz Gornje Radgone so v Radencih obravnavali kaznivo dejanje, ko je neznani storilec iz parkirnega osebnega avtomobila ukradel obe zadnji luči in iz notranjosti dva zvočnika, murskosoboški policisti pa so obravnavali tatvini goriva in lesa.