Jokajočega in hlipajočega odpeljali v marici

Mladeniča (21), ki je v Trnovem poskušal oropati pošto, so že prijeli.

Objavljeno
12. november 2011 06.18
Posodobljeno
12. november 2011 06.18
Mo. S.
Mo. S.
LJUBLJANA – Kot smo že poročali, se je v petek malo po 17. uri na Rihtarjevi ulici v Ljubljani zgodil poskus ropa pošte.

Policija nam je takrat sporočila, da storilca, ki je po neuspelem poskusu pobegnil, še iščejo, bralka B. pa nam je pozneje povedala, da so ga kmalu po ropu (ob 18.15) že prijeli.

Jokal je in hlipal

Mladeniča, starega med 20 in 25 let, so vklenili ter ga »jokajočega in hlipajočega odpeljali v policijskem kombiju«. Nato so neposredno okolico pošte še intenzivno pregledovali, med ogledom niso izpustili niti zabojnikov za smeti ter grmičevja, nam je še sporočila bralka.

Ker mu ni dala denarja, je pobegnil

Po opisu, ki ga je posredovala policija, gre za pravega človeka, saj je velik približno 170 centimetrov, nosil pa je hlače iz jeansa. Spomnimo, od uslužbenke je zahteval denar, ta pa mu ga ni izročila. Zato je pobegnil.

Policija potrdila informacijo

Da informacija drži, nam je potrdil tudi Vinko Stojnšek iz ljubljanske policijske uprave. Zoper 21-letnega moškega, ki so ga prijeli ob 18.30, bodo podali kazensko ovadbo, saj je osumljen storitve kaznivega dejanja poskusa ropa.