Na pošti v Trnovem poskus ropa

Bralcu niso dovolili na pošto, saj naj bi šlo za izredni dogodek.

Objavljeno
11. november 2011 17.04
Posodobljeno
11. november 2011 17.38
P. J.
P. J.

LJUBLJANA – Bralec Mihailo nas je obvestil o nenavadnem dogodku, ki mu je bil priča pred pošto na Riharjevi ulici v Ljubljani.

Mihailo je nekaj pred šesto uro šel na pošto, saj je želel dvigniti pošiljko, ko ga je pred vrati pošte ustavil policist in dejal, da vstop na pošto zaradi izrednega dogodka ni dovoljen. »Pred pošto v Trnovem sem opazil nekaj policijskih avtomobilov. Policist je bil pred pošto, nekaj jih je bilo tudi v prostorih pošte. Dejali so mi, da gre za izredni dogodek, zato sem pomislil, da gre za najhujše,« je dogodek opisal bralec.

Grozil in šel

Kaj se je dogajalo na pošti, smo preverili tudi na PU Ljubljana, kjer nam je Vinko Stojnšek potrdil, da se je na pošti res nekaj dogajalo. »Okoli 17.15 je bila PU Ljubljana obveščena o poskusu ropa v prostorih pošte v Ljubljani na Riharjevi ulici. V prostore je vstopil moški star okoli 25 let, visok okoli 170 cm, oblečen v modro jopco in jeans hlače, na glavi je imel kapuco. Od uslužbenke je z grožnjo (ni bil oborožen) zahteval denar. Ker mu ga ni izročila, je poslovalnico zapustil in pobegnil v smeri Rakove Jelše. Policisti izvajajo aktivnosti za izsleditev storilca.«

Če ste tudi vi opazili kaj nenavadnega, nam to sporočite s spodnjim obrazcem.