Popivali so in se prerivali, ona pa z glavo v regal

Pivska družba jo je odnesla v sosednji prostor, kjer je ženska umrla.

Objavljeno
17. november 2011 09.49
Posodobljeno
17. november 2011 09.49
T. L., A. A.
T. L., A. A.

MARIBOR – Mariborski policisti so hitro razrešili smrt 54-letne ženske iz okolice Oplotnice, ki so jo v torek pripeljali v mariborski UKC, kjer je istega dne zaradi poškodb tudi umrla

Novinar Slovenskih novic na terenu je izvedel, da se je tragični dogodek zgodil v stanovanjski hiši na naslovu Malahorna 40 c. V hiši sicer živi 15 ljudi, med njimi pa sta bila kot podnajemnika tudi pokojna 54-letna Cveta Robar in njen partner Marko S.

Marka ovadili

Mariborski policisti so tako ugotovili, da je ženska v ponedeljek v enem od stanovanj popivala s skupino ljudi: družbo sta ji delala 44-letni in 42-letni Marko ter 49-letna ženska. Popoldne pa je med Cveto in Markom prišlo do spora in nato tudi prerivanja, pri čemer je 54-letnica padla z glavo udarila v vrata regala. Pivska družba je 54-letnico odložila na posteljo v sosednjem prostoru in popivala nemoteno naprej.

Oba moška so policisti pridržali, a ju tudi že izpustili. Zaradi suma storitve posebno hude telesne poškodbe s smrtnim izidom pa so pristojnemu državnemu tožilstvu ovadili 42-letnega Marka.