Je pogrešani z avtom vred izginil v Soči?

Policisti iščejo pogrešanega voznika iz okolice Tolmina in vozilo v strugi Soče pri Doblarju.

Objavljeno
15. marec 2011 08.41
Posodobljeno
15. marec 2011 08.41
Mi. S.
Mi. S.
NOVA GORICA – V ponedeljek je policijska postaja Tolmin dobila klic staršev, da pogrešajo 23-letnega sina, ki se je v popoldanskih urah vračal domov. Kmalu so možje postajve ugotovili, da je bil po vsej verjetnosti pogrešani moški udeležen v prometni nesreči, ki se je zgodila okoli 16.30.

»V prometni nesreči je voznik osebnega avtomobila znamke opel astra, sive barve in registrskih številk GO SR-935, na podlagi najdenih sledov zunaj vozišča po vsej verjetnosti zapeljal s ceste v strugo reke Soče. V zvezi z obravnavanim primerom sta bila obveščena tudi preiskovalni sodnik Okrožnega sodišča in pristojno Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici,« so zapisali na PU Nova Gorica.

Tako je v ponedeljek potekala tudi iskalna akcija v večernih in nočnih urah, pogrešanega voznika pa so do 22. ure iskali policisti, gorski reševalci, gasilci, vendar so akcijo zaradi neugodnih vremenskih razmer in visoke gladine reke prekinili.

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče policisti zaprošajo vse morebitne očividce, ki bi o tem kar koli vedeli, da pokličejo interventno telefonsko številko 113, se zglasijo na najbližji policijski postaji ali pokličejo anonimni telefon policije 080 1200.